RINDU itu PARAH.. Aku GILA kerana itu~ - DARI JARI NOVELLA

February 21, 2012

RINDU itu PARAH.. Aku GILA kerana itu~

Assalamualaikum wbt...

First, i miss my Ying.. Dia dah hilangkan diri almost 2month.. nak mengajar wa hidup berdikari.. errr KONON.... Ok pedulikan.. Malas layan hati..


Second, i miss someone who has goes around into my life before.. Dan wa sangat rindukan orang2 yang pernah wa sayang.. Dangggs..!! Semua hilangkan diri seolah aku ni pampers KOTEX pakai buang.. Sadissss sungguh rasanya..


Ada yang propose wa.. Tapi duda anak dua.. Bukan wa memilih... Tapi.. Adakala dalam keadaan ini wa inginkan seseorang yang tegas lagi membimbing wa.. Macam... Ying..


Tapi dia hilang.... dan terus hilang.... Memang nasib diri wa... Lepas orang kasi hati wa berbunga.. Dorang blah.. Padan muka wa... Kan...??


.. Tak tahu la pesal.. Rindu pada Ying makin kuat.. Errr... Did he knowing this..?? Atau wa bertepuk sebelah tangan lagi.. Janji taknak tinggalkan wa.. Tapi.. Tetap saje biarkan wa sendiri..


Lagi-lagi rindu.. I hate this feeling much.. Dah macam orang sewel wa sesorang kat rumah ni.. Merindu pada orang yang tidak merindukan.. Mengharap kasih kepada orang yang tidak mengasihkan.. Ya.. Family saje yang masih terhambat menemani diri..


Wa rasa kosong.. Mahukan teman berbual.. Mahukan teman bermanja... Tapi......... Takde.. Semuanya hilangkan diri... Padan muka wa...


Ying.. I'm totally miss u.. I really miss u.. Sekian :)




No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.