Kata Jari : Suka sungguh kasi BENGANG :) - DARI JARI NOVELLA

January 14, 2012

Kata Jari : Suka sungguh kasi BENGANG :)

Assalamualaikum wbt.. Wa mahu quick update sebab rasa panas hati yang teramat sangat.. *sabar auni* .. Bukan apa.. Mood tetiba jadi tak sedap je sebab perkara2 separa bodoh berlaku dalam hari2 yang makin singkat ni..


.. Tadi adalah seorang hamba Allah yang wa dah anggap macam abang, IM wa dekat Facebook.. Dan hamba Allah yang sama jugak PM wa dekat Yahoo Messenger.. (OK kecoh ==")


Antara perbualan...........

Dia :: Adik........
Wa :: Ye saye..
Dia :: Tengah buat ape tu??
Wa :: Tak buat apa2.. Dengar radio je..
Dia :: OK.


.... Wa dah macam... Haih.. WTF?? Wa waste time untuk jawab soalan wa "tengah buat ape"?? Terasa diri sangat stupido tak sepasal-pasal..


Perlu ke kau tanya soalan begitu?? Dan kau balas dengan begitu.. Aku rasa patung disini :(



#NotaJariKaki#
.. Berbulu je rasa hati ni! Kdabye~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.