Update entry untuk beberapa minggu lepas.. cOol ! - DARI JARI NOVELLA

December 17, 2011

Update entry untuk beberapa minggu lepas.. cOol !

Hepppss!! Lama sungguh tak menaip.. Tak lama sangat kot.. baru beberapa hari lalu.. *ecey start skema* ..

.... Wa baru membengkakkan mata akibat airmata.. So nak cool2 sikit.. Meh meh nak ingat balik beberapa sabtu lepas.. Wa lepak dengan my sayang.. Lepas dekat KTV ampang.. Wooo ini telah mengingatkan wa kepada my sayang2x yang lain.. (Hunny and Darl).. Huh.. Rindu pulak awek2 gedik wa tu..


Ok sambung.. Beberapa Sabtu yang lalu.. Well.. Mama ada hi-tea that time.. Inilah masa wa menjadi JAHATttt!! Jejengggg.. *anak bertuah* !! So that day wa keluar dengan As.. (My sayang) .. We go to karok2 dekat KTV Ampang sana.. Indahnya pemandangan KL waktu malam.. Ok serious its not about jakun.. Just dapat ketenangan dapat tengok lampu malam2 camtu.. Rasa sangat freedom.. Sangat2 lah freedom..


.. So bila sampai tu.. Wa jumpa la dengan kekawan As ni.. Termasuk sorang DJ bapakku.fm.. Actually im not sure about it.. Ye ke dj.. atau.. entah.. Hentam je la.. Dah style dia cakap macam Dj so i just admit la benda tu..


I'm happy that night.. Sebab layan Dj nih.. Kepala dia agak weng2 bikin hati wa yang serabut jadi KURANG serabut walaupun still serabut.. Yang best gilewwww tewww.. Wa dapat RM10 dari DJ tu.. Sebab... Dia kate suara wa sedap.. hOooyeahh!!


And kawan2 As ni dah baya2 mama papa orang pun.. Wa je rasa macam budak kecik disitu.. Ahh takpe!! Sebab wa pikir wa mau enjoy.. Wa bingit..


Afta that balik.. Sampai rumah dalam pukul 3.20am.. Hamikkkawww!! Gile kojaq balik lambat.. Betul2 wa mengambil kesempatan.. Actually bukan pergi mana pun.. Just makan2 dekat NZ.. Wa memang suka lepak malam lewat2.. Wa rasa tenang.. In seriously lah.. Wa sangat tenang..


Sekali lagi kena kunci dari luar.. Nasib baik la ade adik2 yang mengasihi kakak mereka yang gojes ini.. Lepas balik?? KebaBooMmm tido dengan penuh senyuman..


#NotaJariKaki#
Tak tahu apa kejadah wa update pasal perkara yang berminggu sudah..
Kepala sendiri tengah sakit akibat stress..


.end.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.