Maklong Surprise Party ! - DARI JARI NOVELLA

December 19, 2011

Maklong Surprise Party !

Haiii !! Assalamualaikum wbt..

Yey!! Yesterday.. Mama and the geng (termasuk mak2 sedara wa).. Mau bikin surprise party untuk maklong.. Alasan nak bawak maklong datang rumah wa *rumah mama ye*.. Adalah dengan menipu maklong kononnya mama sakit kaki ke ape ntah.. So konon2 maklong kesian like that..


And yeah.. Surprise berjaya ! Terkejut je maklong bila masuk2 dalam rumah.. We all said.. SURPRISE!!!! And our sweet moment of memories.. Sangat comel tengok muka maklong.. hehe..

Birthday girl yang sangat happy memakai topeng..
With Paklong.. Hubby tersayang ♥

.. And yes.. For yesterday.. Mama masak mee rebus dengan nasi putih berlaukkan ayam goreng cili api dan sup tulang berempah.. Sangat heaven makan semalam.. Malangnya.. Wa tak berasa nikmat makan akibat kesakitan melampau.. So tak berapa nak enjoy sangat.. But taknak lepaskan this sweet moment.. Wa pura2 gagah jugak melawan sakit..

Chocolate cake.. 
Baking by mama & decorated by myself ♥


Atokboy,Maklong,Pakcik,Kaknin,MakAnjang,Mira,Ambril,Edlyn,MakUde and Myself..
We are happy family ♥


Mohammad Iman dan TokNgah (My beloved Mama)
Kiut sungguh ini budak.. Baru 5 month dah berat gile..
Dan.. Manje dengan wa.. *ok mood perasan*


Ini bebudak yang suka bergambar..
My beloved cuzen too.. Mira and Eddlyn ♥


Dan cik puan punya blog..
Ok.. This picta so sweet.. I know..


Guess what?? Habis party wa jadi tak tentu arah.. Rasa pening dan pelbagai macam ragam lagi.. Sungguh tak boleh blah.. So that it..


#NotaJariKaki#
Birthday wa pun tak meriah macam ni..
This year hadiah birthday adalah makan MAKI.. :) best sungguh..

.end.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.