Entry dendam Jumaat lepas~ - DARI JARI NOVELLA

December 03, 2011

Entry dendam Jumaat lepas~

Nak baca.. Silakan.. Taknak pun.. Wa bukan kisah..

Haa.. By the way.. Morning! Today dah Sabtu yang kedua.. grrr!! Yeah.. berapa banyak kali wa hold entry ni dengan alasan paling ketara.. MALAS.. sepatutnya tak payah pun taip entry ni.. Tapi macam biasa.. Wa nih suka memo-kan anything happened dalam life wa.. OK cut!

Situation 1 ♫


Cerita dia kan kan kan.. ok.. Jumaat aritu.. Wa kenal la someone kat Tagged ni.. (dah tau mamat tagged ni penipu lagi wa amik risk..).. haa wa kenal dia.. Disebabkan wa bikin status wa suka lelaki bertindik.. So mamat ni offer diri lah nak kenal.. Siap mau couple bagai.. Wa layankan aje lah..


Nak jadi cerita.. Wa menceritakan la kisah sedih *konon2x* wa.. So this guy macam cakap.. ".. i boleh jaga u kat hospital.." so wa macam cakap sama dia la.. wa nih buruk.. huduh.. cacat.. sakit.. then he said dont care..


And that day dia pun datang hospital.. Dah sampai pun.. But dia tak masuk dalam unit dialysis tu.. (arhh tempat wa treatment la..).. Dari dalam wa dah nampak kepala plus muka budak tu.. And so dia pun call.. Dah nampak wa.. Konon segan mau masuk.. Wa pun text.. IF dia nak tunggu.. Tunggu la.. Half and hour baru wa finished that treatment..


So dia text wa.. Kasitau mau tunggu.. Before that siap kata.. Balik dengan dia.. Actually wa bukan excited sangat becoz dia bukan siapa2 bagi wa.. We just in BLIND DATE !! *konon*


.... Dah habis treatment.. Abah datang sebab nak pungut wa balik.. And the best part.. Wa dengan muka penuh confident menghalau abah balik sebab kekonon nak balik dengan sibudak tersebut.. And abah keluar cari sibudak tersebut dan tidak berjumpa selepas itu..


Dalam keadaan hati yang sungguh panas.. Wa pun call sibudak tadi.. And palingggggggg la best gile.. Call tak berjawab.. Message no reply.. Balik2 rumah je tengok sesedap rasa dia online.. errr apekah..?


Wahai manusia.. Apakah perasaan anda jika ada ditempat beta?? Memang tersangat la jahanammmm punye perangai.. Yeah jahanam..!! No balls..

Wa actually tak bengang sangat kalau tak jumpa dia.. SUMPAH tak bengang pun.. Wa just marah and sakit hati sebab sungguh tak gentle cara dia.. Sebab....


First...
...if kau nak balik.. just balik.. tell me.. and u just go back..

Second...
...kau tipu aku.. kate nak tunggu.. tapi kau blah.. macam aku hadap sangat muka kau..

Third...
...kau kasik harapan kau ikhlas nak berkawan.. lepas tengok aku.. kau blah kan?? bodo :)


Moral of the story = Memang nampak muka kau.. aku akan simbahkan acid..

----------------------------------------------------

Situation 2 ♫


Bengang tak bila.. Kau tengah bungkus nasi.. Lepas tu ade orang datang.. Suruh bungkuskan nasi untuk dia?? Lepas tu kau dah kate kau tak kerja kat situ.. Dia lagi suruh2..??


Wa punya la bersabar gile.. Sebab makcik tu orang tua.. Dah masa dia nak bayar makanan tu.. Dia hambik nasi wa.. Dengan penuh muka tak bersalah.. Siap jeling wa.. Tak ke macam !@#$%^* ?? Mendidih sungguh hati waktu tu.. Dalam hati macam cakap...... ".. Nasib baik kau nih tua wahai orang tua...!!"


Terima kasih kerana geramkan untuk saya..

Moral of the story = Lain kali sila jangan kurang ajar..


#NotaJariKaki#
Akhirnya berjaya jugak wa menaip entry postpone ni..

.end.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.