Berdua Bersatu - rupa kacak video hancusss ! - DARI JARI NOVELLA

December 17, 2011

Berdua Bersatu - rupa kacak video hancusss !

Actually tak la kacak mane poOoonnn!!

Masih lagi entry postpone beberapa bulan lepas.. *tipu lebey*.. Wa tak tahu ape pasal wa jadi malas nak buat ape2.. Badan letih sangat ke.. Sebab stress sangat ke.. Macam... Haihhhhhh la.. Ok now im typeless for a moment..
Ok chakss!!
.. Terlalu berasa annoying sebenarnye..


Korang pernah tengok video Berdua Bersatu by Forteen?? Pernah tak?? Pernah tak tengok?? Apa korang rasa?? Adakah tangkap feeling dengan lagu diaorang sambil tengok video diaorang.. Atau.... Korang rasa nak gelak sampai hantuk kepala kat dinding??


Haha.. Wa bukan ape.. Something looking as funny view lah.. Seriousslyyy !!



.. By the way.. Wa bukan nak komen ape sangat.. Just started lagu.. Wa dah macam nak tergelak tengok mamat poyo ni pepetik jari.. Hehentak kaki.. Errr frust cinta kena tolak ye bro..?? Relax k.. Punyalah semangat sing.. Wa macam nak feeling tapi kemain gelak depan PC.. Haduiiii!!


Kedua..?? Tiba2 muncul kekawan dia yang lain.. Join petik2 jari.. OMG.. Makin kuat wa gelak derr.. Dah macam penyanyi nasyid hOookeh!! Sungguh haru biru anda menari wahai abang2 ensem..
*Bak kata Sis Caty.. kalau dapat BF camni.. terus mintak clash..*


.. Ketiga?? Wa macam tak faham kenapa sorang abang ensem ni sampai terkembang2 hidung sing lagu ni?? Terhenjut2 badan kenapekah?? Mau kasik feel ke?? Atau apekah?? Atau nak buat lawak kasi awek lu tergelak lepas tu terima cinta lu balik?? *tetiba aku jadi sigh kejap*


Lepas tu ada pulak segala sofa.. stand lamp.. moto vespa.. err motif?? Tengah2 HUTAN !! Ok time ni wa dengan my sis dah macam didih otak sebab gelak tak ingat dunia.. Abang ensem siap silang kaki woo atas vespa.. Wahhh terer gilewww!! Makin ensem tau!!


And after that.. Start over balik.. Terhenjut2 balik.. Macam tu ye cara pujuk awek?? Err kalau jadi awek abang2 ensem.. Saya mungkin gelak.. Dan at last terus telan clorox..


Sekian kutukan wa untuk abang2 ensem untuk kali ini.. Sebab secara waras wa just rasa video ni ZERO!~


#NotaJariKaki#
Mata aku.. Aku punya suka..

.end.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.