November 08, 2011

Well HOLLO!! Tengku Fatin Fadzil~

First of all.. Assalamualaikum.. and HELLO too~!

.. Wa macam baru je lepas nangis (beberapa hari lalu).. Lepas kecewa.. Lepas derita so I just want to release with this blogging.. Erhh!! Hurm by the way...


Wa tak sangka wa akan menaip entry pasal ini budak.. Wuhuhu.. Very suprising ah! Phewww..


Actually wa tau pasal dia thru my frens punye page.. Masa tu on my mind just pikir .. "Mesti budak ni glabah nak bangga diri dia takde dara.." Memandangkan title video yang dia bikin bertajuk... *Ada dara.. lu kolot..*


Mula2x wa tak tertarik langsung untuk menonton waima nak jenguk sikitpun video dia.. Tapi disebabkan bosan terlampau that day.. Wa dengan rajinnya (ceh memula tadi blagak).. Haa sambung.. Dengan rajinnye wa tunggu video dia buffering.. Hampir setengah jam wa sanggup tunggu demi video dia punya pasal..


Ok.....


-Loading n' Proceed-


Dengan muka eksaited terlampau.. Wa pun tengok la video dia.. Perhhh dari start dia bercakap.. Wa terus minat nak dengar dia bebel dan bebel dan bebel.. (Sampai ternganga mulut beta).. Serious! Wa jadi addict nak tengok dia bebel..


.... Terpaksa wa mengaku yang sebenarnya sampai skarang wa tunggu next video dia..


Dia Fatin Fadzil @ Tengku Fatin Fadzil (nama FB beliau)

Ini sedikit info tentang Fatin..


FATIN ATHIRA MD FADZIL
12 JUNE 1993
UNISEL SHAH ALAM
 JUAL GLOWSTICK


Serious kalau jumpa dia.. Wa nak jadikan member2.. Seriously.. Dia memang nampak gegila evento ada 2-3 video dia macam luahan perasaan sesedih gitu..


Wa addict sampai dah tertiru gaya dia sampai adik wa gelak2.. Huh!! Kena carik diri asal ni.. Kalau tak mau orang kata wa Fatin ciplak.. Sorry dear.. Wa takde niat.. Wa just macam ter'jatuh hati' dengan lu punya style.. Lu sempoi gilossss.. Pakaian lu pun rilex je.. Wa suke! Dan lu seorang perempuan yang ensem.. err boleh??


K k.. Anyway kalau lu baca entry wa ni budak.. I want to say that I love u so much lah!.. Kalau wa down ke ape.. Wa sanggup tunggu video lu buffering sebab lu boleh bikin wa cool gilosss bile tengok lu bebel sambil promot barang tu..


Hopefully u success with ur life ok?? :)


Pssttt.. Tak pernah seumur hidup wa blogging.. Wa nak kasik info pasal orang sekeliling ni.. U'r the one la .. Wa pun tak percaya wa boleh bikin entry ni.. Haih.. Sekian.

9 comments:

  1. sy pon minat dye bebel.... promot2 barang....
    ade gaye... sempoy....
    kpd TENGKU FATIN FADZIL kalo awak nak tau
    sy ade mmbr yg mke dye hampir same dgn awk...
    gaye n care dye ckp pon same....
    kalo x cye cbe tgk at fb ni...
    syuhada mohamad nor....
    thankz....

    ReplyDelete
  2. eh.....anonymous nie sape ek..x muke kami x serupa..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan... memang x sama pon... spek je kot ade twin2 sket :P

      Delete
  3. yep btol tu....so kami laen...:)

    ReplyDelete
  4. paling best cre dye ckp..n aq ske rambot ko style tuuu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.