November 21, 2011

Subway dan Novel - Contengan Jalanan - @Ying

Ok..

Baru ada kelapangan nak menaip.. Well dah puas tido.. So tak rasa nak tido.. Meh wa nak cerita kegembiraan wa.. Ehem2..


Sebenarnya ngantok la jugak just macam malas nak tido.. Sebab wa macam mengira detik untuk treatment.. Karang dah tido malas nak bangun.. By the way.. Wa sakit dada yang teramat sangat.. So salah satu sebab tak boleh tido..


Ok story hari Sabtu haritu.. kan kan kan..........


Adib dengan Aboy teringin nak makan Subway.. Sebenarnya wa pun teringin.. Tapi biasalah.. Memula teringat kenangan first time layan roti besar gabak tu.. Tapi dari teringat2.. So better I moved on.. Haih tak guna fikir ape2.. Disebabkan nak lepaskan tekanan perasaan (kononnye).. Maka wa.. Adib and Aboy.. Order sampai 12inch.. Wa 12inch.. Adib 12inch.. Aboy also 12inch.. (Konon nak lepas geram ni..)


Hamikkk!! Sampai la semput wa jadinye.. I used to eat Italian BMT..


Thx sebab menggemokkan perut saye.. 
ahh ONLY perut!


.. Haa lupa nak bagitau.. Wa back to Ying.. haa yeah!! He's back.. And know what?? Wa happy.. sangat happy.. Rasa macam hidup kembali.. Walaupun Ying hanya bayang2.. Masih bayang2.. Sebab wa masih tak dapat jejaki jasad dia.. (comfirm readers ingat wa gile) .. :)


Tapi dengan berkeyakinan yang terlampau.. Wa sangat bahagia.. Seharian main text dengan Ying buat wa senyum nonstop (gile kali  ke-2).. Walaupun dia seorang yang tegas dan.... Tidak terlalu caring dengan wa.. Dia tetap sumber inspirasi wa..


.... By the way.. Muka dia lagi comel dari Johnny Depp.. (Sampai sudah wa bayangkan.. Tak boleh nak bayangkan..)

Ying ada text wa.. Bagitau ada satu buku novel tu.. Tajuk.. err..


Ahaa ini dia.. Tajuk dia unik.. Buku dia pun unik.. 
So wa tersangatlah interested.. 
Wa beli buku ni bukan sebab Ying dah ada buku tu.. Just.. 
Wa suka buku yang dramatic.. 
(Sebenarnya memang nak baca apa yang dia baca..)


... Ok stop the story sebelum wa semakin obses dengan Ying..

By the way.. wa ade beli buku ni tau.. ni buku ni.. kejap ey..


Taraaaaa.. Haa actually buku ni bukan wa nekad nak beli.. 
Just sebab kulit buku dia macam comel so wa main tarik je.. 
Belum start baca.. Tak tahu bila nak start..


Haa ok.. Later update lagi... Wa rushing ke sesiap for treatment sebenarnya.. 

:: nota pinggan mangkok :: 
gambar wa deting dengan family tidak di-snap sama skalik!

.end.

2 comments:

  1. dah bace dah buku contengan jalanan tu . awesome gila .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @teddy - kan?? memang awesome.. lebih pengertian hidup... hlovate the best :)

      Delete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.