October 04, 2011

Quick Update #7

First of all.. Assalamualaikum wbt..


Ok .. Actually mata dah too much mengantok bagai nak gila.. Plus tensionnnnnnn gile dengan nyamok yang asyik nak gigit kaki wa yang tak berapa nak berlemak ni.. Habis kemerahan kakiku yang gojes.. (Kaki pun boleh jadik gojes??) Ok done.. Wa start meroyan..



Tatau ape motif wa letak gambar kartun nyamok ni..
I Hate YOU nyamok!! Puiiiii!!


Ok lah.. Just saja keep update untuk bagitau.. Wa memang sangat kesukaran mau update entry.. Sebab sebab sebab................

First! Wa dah keje.. Err percaye tak?? Ok wa dah keje.. Wa jadik assistant aunty wa.. Fer moment la.. Sebab wa takde keje.. So diberikan keje.. And wa sangat2 excited.. Sebab?? Wa dah lame tak keje.. So now keje.. Bawah aircond lagik.. So inilah saat diriku yang gojes mencipta pengalaman! Uuu yeah! Uuu yeah! *Muka penuh eksaited sambil mintak kene telanjang terajang*



Ohh ye.. Hari ape entah.. Ying ade PM wa ok.. *sesaje nak story.. taknak baca lantak kau!* Haa beliau PM wa.. Lepas tu lepas tu.. Wa takde heart feeling seh.. Bukan ape.. Wa jadik jiwa kental sekarang.. Walaupun wa nangis kesunyian.. Tapi wa sangat2 dah tak berjiwa atau berperasaan skarang..


Once you break it.. I will throwed all the feeling too.. Get it??


Ok dah.. Wa nak tido.. Sekian Bubye!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.