Gathering Yahoo Messenger - Kemensah - DARI JARI NOVELLA

October 23, 2011

Gathering Yahoo Messenger - Kemensah

First of all.. Assalamualaikum wbt.. and.. HELLO!!


Ahaaa~ Kemain eksaited pulak wa nak menaip.. Yeah yeah.. Menaip dengan penuh perasaan bernafsu.. uUu yeah uUu yeah!!


Ok guys.. Wa rasa haritu wa macam nak update about our gathering kan?? Dah a week hold.. Wa nih memang suka hold kerja kan kan kan?? errr kisah?? Ok wa tak kisah.. Lu nak kisah lu punya pasal.. Lu tak bagi wa sebutir beras pun.. Caitt!!


Ok makhluk sekalian alam.. Wa dengan penuh perasaan gojes yang terlampau.. Ingin memulakan story.. Ini baru part 1.. Tudia.. Macam panjang je aku nak menaip ni.. COMFIRM kau malas nak membaca.. uUulalalala~

**Ok I'm so so so obsessed with Yahoo Messenger emoticon.. Cute!


........ 1 2 3 goOooo!!


Ok.. Last Sabtu.. Bersamaan 15-Oktober-2011.. Wa join gathering yang dianjurkan oleh Incik Affendi yang kacak..

Errr kan?? Kacak kan kan??
Ok wa sayangkan dia..
Salah sorang abang wa yang sangat2 suwey..


.... Ok sambung ..


Hari Sabtu haritu.. Kak Ruz fetch me up.. Yeah dengan muka tak mandi beliau.. Dia datang dengan gigih amik wa dekat rumah.. Thanks Kak Ruz!! Anda memang selalu sanggup berkorban demiku.. Cey cey cey..


Lepas tu.. Lepak rumah Kak Ruz kejap.. Tunggu dia mandi semua.. Terus shoot ke Zoo Negara.. Punyalah berdebar-debar wa bila sampai tu.. Bukan pasal apa.. Sebab lama tak jumpa kekasih dan kekasih hati.. *Punya lah ramai kekasih aku* .. Haih tak boleh blah~

Sewaktu menunggu geng2 lain..

Dah sampai di Kemensah (Teratak Angah) 
Pic dalam bilik.. Muka semua start berkobar2.. Agaga..


Lepas tu.. Lepas tu wa lepak la kat pankin depan bilik tu.. Temui kekasih lama. Yarebba~yarebba~ Sungguh tak ku sangka kami akan bertemu setelah lama tak bertemu.. (Baru je setahun tau)..

We all panggil dia Jawe.. Tapi wa lagi suka panggil dia Krol..
Sebab wa rasa dia cam baik walaupun perangai dia macam saiton..
*Dia yang ngaku* 
Abaikan muka wa yang sedikit huduh disitu =.="


Wa sayang dia.. Sebab?? Dia je suka main tangan wa.. Err tangan?? Ok nanti view lagi pic wa ok.. So lu orang boleh faham apa maksud wa.. Ehem~


Dialah periang.. Dialah bahan gado wa.. Dialah tempat wa maki hamun.. 
Agaga.. Ok by the way.. See my hand.. Very the ketul2 kan kan kan?? 
Wa tak prasan bila mamat ni letak tangan camtu.. 
Emm we all dah macam sibling pun.. 
What can I say.. 3 in 1.. 
Exboy.. teman tapi mesra.. and bro.. 
Dia antara yang menjaga wa that day masa gathering..


Max endek yang jadi mangsa kerakusan campak2 dalam sungai.. 
OK funny!! Bila playboy takut air.. Wakakaka!


Lepas mandi memasing la nak mencekik.. 
Hari tu Kak Ruz masak Paprik Ayam.. Sedap woo.. 
Walaupun dia first time masak paprik tu..
hehe..


Muka yang sangat seronok bila terjun dalam air.. 
Ini waktu baru lepas kena tolak dengan siapa ntah.. Haa Krol lagik!


Lepas dah mandi2 tu.. Sesiap untuk game pulak..


Action sebelum game bermula.. Oren itu sangat indah ♥

Dan masih posing dengan penuh comelnya... 
arghh comelnya si tocang dua tu..!


Ni pulak muka dah eksaited main tali.. Limbow Rock?? 
Kau tahu tak pinggang aku sakit dah terpeleot time tu.. erhh sadis!


Malam tu.. Kai datang dengan ET.. Sempena birthday ET so kami celebrate sekali.. Kai sebab menyanyi untuk wa.. Entah tiba2 kenapa wa sangat sebak masa dengan Kai sing.. Mamat tu punya lah buat lawak.. Yang aku menangis.. Alangkah tacinknya saat itu..


Semangat je Kai mendendangkan lagu.. 
Habis ditenungnya mata wa.. uUu yeah uUu yeah!!


Ni semua muka tunggu ayam BBQ yang tak masak2.. 
Tapi wa boleh kata.. SEDAP!!


Birthday girl hari tu.. Si ET.. Comel kan dia?? 
Umur 26 sudah muka masih sweet 21♥


Ini Mamam.. 
Menang contest manusia paling sporting kalau tak salah.. 
See see muka dia yang teruja sebab menang SPENDER!! 
Comel kan kan kan??


Kai-Hell-Kakruz
... Kai masih teruja sebab menang Nikon Coolpix.. 
Sungguh happy beliau malam tu sebab menang cabutan bertuah.. 
Wa yang frust sebab tak dapat.. 
Sampai tarik muka dengan Kai sebab wa tak menang.. err boleh??


Pose gedik memasing sebelum balik..


Dan bersalaman untuk pulang ke destinasi masing2.. Cewahs!


Dan last sekalik...

Ehemm..


Pic pepura candit.. Cantik kan?? 
Love this picta so much.. 
Jangan ditanya kenapa wa hide satu muka disitu.. 
Hanya wa yang tahu.. Hee~


Oklah.. itu lah sedikit corat coret sepanjang gathering last week.. Wa sangat2 happy.. Wa sangat2 berterima kasih kepada mama and abah sebab melepaskan wa keluar bermalam bersama kawan2 wa.. Sesungguhnya wa teringin merasa freedom seperti ini.. I need a freedom to feel what a LIFE.. Wa ingin hayati kehidupan wa sendiri.. Dan wa sangat2 appreciate dengan keizinan yang mama abah berikan kepada wa..


.... Dan wa sangat happy dan enjoyed dengan gathering kali ni.. Sebab wa betul2 rasa hilang resah gelisah bila rindukan seseorang yang tidak rindukan wa.. Thanks to all yang membahagiakan wa.. Wa akan cuba jadi lebih baik dan jadi lebih baik..


Wa ingin jadi seseorang bukan atas desakan orang lain.. :) Biarlah wa corakkan sendiri kehidupan wa.. InsyaAllah wa akan jaga batas termampu wa.. Wa hanya seorang manusia tidak normal yang ingin merasa kehidupan yang normal seperti orang lain..


End. Thx fer reading

2 comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.