Beza seorang AKU yang TAKEN & SINGLE~

First of all.. Assalamualaikum wbt..


OK.. Topik sangat-sangat la buruk.. Pagi2x ni tetibe ada mood nak menaip.. (Dengan harapan tidak akan hold lagi pasni..) Haih kenape lah kemalasan nak update ni.. Phewwww betul la..!!


Wa appreciate.. Dia sanggup bermusuh dengan someone yang telah menganiaya wa.. Haihh Tom.. Thanks fer accompany myself last morning.. Lega dapat luahkan everything.. And u cheerin me up sangat2x tadi..


Emm.. Ok start bermadah gerimis..


Banyak berlaku dekat wa.. Since gathering baru-baru ni.. Ok after this wa akan buat entry sepanjang gathering berlangsung aritu.. Sungguh2 tak boleh blah.. Ehem..


-Tapi lambat sikit coz mood tak berapa mau stabil-


Perasaan wa sering berubah-ubah.. Sekejap wa happy sangat.. Sampai lupa diri.. Satu saat.. Wa sedih sangat.. Sampai wa rasa dunia tak adil dengan wa..


Kadang wa terfikir.. Kenapa wa tidak duduk atas TITIK yang tetap tu..


Emm.. Andainya wa sedang bercinta sekarang.. Wa sudah dimiliki.. I will end up my story with happy ending.. EVERY single DAY's!

Kalau saat ini wa dimiliki.. Wa akan menjadi seorang.....

•Pejuang hidup..
•Lebih mematangkan diri..
•Wa tak akan cemburukan orang lain..
•Wa yakin diri wa seorang yang PERFECT..
•Menangis hanya bersebab..

Tapi bila diri wa dah SINGLE.. Hati wa mudah terusik melihat orang bercinta.. Wa kerap jadi...

•Seorang yang moody..
•Pendendam..
•Tak dapat terima diri sendiri..
•Rasa terlalu loser..
•Cemburu dengan kebahagiaan orang lain..
•Rasa sangat dengki kalau orang lain dapat perhatian lebih dari wa..


Hurm.. I dont know why.. Seem so sucks.. Tapi wa tak boleh kontrol..

Sometimes teringat bait-bait indah camtu.. Emm.. Waktu tengah berpakwe dulu.. Lapar je ada orang delivery.. Merajuk je ade orang pujuk.. Famous Amos mesti parking depan rumah..


Ahh gile ke kalau wa ingat kenangan tu?? Err.. Terimbas je!


Yeah I'm totally desperate to flirt with other guys.. Tapi tak mungkin wa bercinta sampai wa jumpa more betta than my belover lover before.. Sebab CINTA wa bukan permainan.. Wa ikhlas bila wa CINTA-kan someone..

Ok.. I need to off.. Kepala runsing.. Memalam ni start semak kepala hutak.. Saiton sungguh!!

K bye.
Beza seorang AKU yang TAKEN & SINGLE~ Beza seorang AKU yang TAKEN & SINGLE~ Reviewed by Tunsha Ayunie on October 20, 2011 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.