September 16, 2011

Omaigit !! "Balak" wa sayang ngaku something.. Ngeh3x..

Yuhuuuuuuuu.. I'm back!! I'm back!! (Muke penuh eksaited lagi mintak penampau) Ok dah.. ehem..



Kau pernah disayangi?? Kau pernah?? Kau pernah?? *Gila ayat kurang kasih sayang plak minah ni..* Puiii.. Sebenarnya entry ni wa nak update dah lamaaaaaaaaaaaaaaa dah.. Tapi postpone about a week.. Sebab??Sebab??



Berokband tak bayar so system acapkali down.. Acapkali aku terdisconect dengan sendiri.. So?? Line tidak menentu buat diri yang gojes ini malas menaip lagi mau update blog..



Ok ok.. Habis dah mukadimah.. Straight to entry point.. Cey cey aku speaking.. Kau ade??ade?? (Muka dah riak terlampau ni)




...................



Ceritanya bermula di-dalam chatting room.. Yeyeahhhhhh itu my life.. Kehidupan wa yang serba menguji mental dan mental.. Sebab?? Even in cyber.. Minah ni boleh tacink secara melampau.. Gile ke bodo?? Bodo ke gile?? Kau judge aku apepun.. Pedehal derr..




.......... Merepek lagik =.="




Ok.. Hari tu.. (dah lupe hari ape).. Haa hari tu.. Wa agak tertekan jiwa dan raga.. So wa macam menjadi gilosss sesorang.. Bebel sesorang on Voice Chat.. Apa yang wa bebel pun tak tahu.. Masa tu yang ada just my Sis Cat and Paly and Bell and Hell.. So mereka dan mereka je la sudi dengar wa mengarut merapu menggedik kat Voice Chat tu..



Bukan ape.. Konon nak lepas tekanan.. Habis semua apa wa simpan selama ni terbongkar.. Yang wa ingat.. Wa cakap kat Voice Chat tu... Lebih kurang gini la..



"Wa rasa macam one day wa nak mabok2.. Nak enjoy2.. Nak mabokkkkkkkkk je.. Yeyeahhh.."
(Sebenarnya ia dusta semata-mata.. Bukan wa nak mabok bebetul pun.. Main cakap ikut mulut lidah aku je..)



Sekali tu kan kan kan.. Wa nampak Paly menaip.. And its so so so surprise...

Haa nampak apa Paly type?? 
Yang fazdly_designo tu dia la.. 
Woahhhhhh.. Wa eksaited!! Wa eksaited!! 
Sebab Paly tak pernah ngaku dia sayang kat wa..

(Sila abaikan chatters yang lain.. Yang lain tu memasing masuk air tak hagak-hagak)



Kenapa wa eksaited macam kekurangan kasih dan sayang ni??



Sebab.. sebab.. sebab.......... Selama nih soalan wa kat Paly sama.. (Walaupun kalau jumpa dia suka memanjekan wa).. Tapi wa selalu tanya dia..



"Lu sayang wa tak??"



Tapi hangin badan kalau tanya dia.. Sebab??


No answer.. Panas hatiku!! Puiii..



Wa dah kawan dengan Paly almost 4 years.. Even ada orang cakap dia teruk ke ape ke.. Tapi dia one of my abang yang selalu kasik semangat supaya wa tak cepat down.. Cara Paly ajar wa kasar woo.. Bahasa dia.. Kalau hati tak kental memang sentap habissss ah..!



Aku tau si Paly ni takkan baca entry ni.. But nak update jugak tanda kebahagiaan diri.. Uuu yeahh!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.