Kenapa aku suka merepek meraban dalam blog?? - DARI JARI NOVELLA

September 17, 2011

Kenapa aku suka merepek meraban dalam blog??

OK.. First of all.. Assalamualaikum..


Ok.. Wa senyum je sampai ketelinga sebab.. Evento my entry ni kekadang.. Macam merepek meraban gaban.. Tulisan pun kadang macam orang tak cukup sifat.. Wa masih ada pembaca sendiri..


Ok lagi.. Wa bukan megah.. And its not my point to bermegah sebab.. Hello.. Hari2 pun total follower wa tak naik.. So.. Ok.. Bukan wa nak megah or tarik follower or ape2 pun.. I dont care about follower.. Except follower yang bebetul meng-follow apa yang wa kerepekkan.. I'm appreciate :)



Ada jugak yang macam komplen kat wa.. Apa kau merepek??Apa kau tulis beb??Sumpah aku tak faham.. Bla bla bla...



err.. nak tau??



Ok camni la.. Wa menulis ikut suka hati biol kepala hotak wa je.. Wa rasa nak maki si polan tu.. Wa maki.. Wa rase nak sindir si polan ni.. Wa sindir.. Wa rasa nak emosi.. Wa layan je emosi wa.. Kau nak baca ke tak.. Aku tak paksa.. That is me.. :)



Wa ingat lagi ada yang melenting.. Tergugat la konon sebab wa sindir2 dia.. Siap sound wa baik punya.. eh eh.. Lu nak sentap pesal?? Wa nak tulis ape wa punye pasal.. I wont respect whoever do not respect me.. (kan dah keluar english aku).. Kalau salah dipersilakan gelak sampai kau pengsan..



.. And for you yang sentap2.. Go die go die and go to hell..! Wa sikitpun tak kisah.. Middle my cat finger on ur face.. Puii!



Wa citer pasal orang lain pedehal lu nak trase.. kalau panas baca apa wa taip.. Just click "X" button on ur top window.. Erhhh!! Marah ok marah.. Panas hati beta..



Kenapa??Kenapa??Kenapa?? Wa suka merepekkkkkkkkkkkkk je dalam setiap entry macam orang gilosssS??



Sebab.............. ::

First?? 
Wa takde kawan in real life..
Second?? 
Wa nih tak pernah ade aktiviti yang bley make wa happy everydays..
Third?? 
Just hobby.. dari wa buat benda giler.. Baik wa jadik giler kat sini kan??
Fourth?? 
I love to be!! I love to be!! To be orang yang tak menyusahkan orang lain.. :)
Fifth?? 
 Sebab dengan ini buat wa tenang.. Buat wa rase macam dunia wa yang punye..

--------------------------------------------------------------

Tak ada siapapun yang dapat bahagiakan kita.. Kalau kita tak mulakan.. :)



People?? Easy come easy go.. Easy to take and easy to break.. So??


Just chillin up! Itu yang bikin wa happy meraban dalam ni..


Just.. Kau tak suka.. Kau boleh blah.. :) sekian.

2 comments:

  1. heh.. blog kita kan.. suka hati kita lah nk tulis apa.. hehehe ;)

    ReplyDelete
  2. @ADfeez Haa kan?? Tak menyusahkan sesape pun.. Well kekadang people yang mentally low ni susah nak dijangka la dear :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.