I'm Supposely Superb Happy Tonight !

Ahakkss.. Wa rasa macam kelakar pun ada.. Erkk.. Bukan apa.. First of all.. Wa dah berjaya menyingkirkan lelaki-lelaki yang menyemak dalam hidup wa.. Ohh clap-clap hand untuk diriku yang terlalu gojes..



Lepas tu.. Wa in relationship with James McAvoy.. Puiii jangan marah u.. Ok ni mood tengah perasan gilosss... Sungguh tak boleh blah...



Then tadik ada something happen dalam chatting room.. Apa yang terjadi?? Wa kekonon nak mengorat la mamat ni.. Tapi dengan terkejutnya beliau muka sudah macam pangkat apak wa.. Cissss kamek tertipuk!! Nasib baik la my Sis Catty bagitau.. Kalau tak.. Semangat je wa suruh mamat tu datang hospital.. Nak blind date sesuka hati wa.. Heh..



But but but.. Wa happyyyyyyyyy sangat arini.. Well.. Benda tu tak ada ape sangat untuk dihappykan.. Tapi one thing.. Wa bersyukur sangat-sangat sebab Ying still care pasal wa.. Still worried pasal wa...




Dah kata dia tegas.. Tak suka menunjuk dia sayang orang.. Omaigit.. Wa very the terseksa ok.. Tapi takpe.. Wa tetap bersabar demi lu Ying...



Since hari apa ntah.. Wa dah dapat warning dia.. IF wa tak sihat.. Wa tak DIBENARKAN keluar rumah.. Hati wa dupdap balik.. Aduhai.. Yeah dia sangat tegas.. And wa baru sedar.. Evento wa tak kenal dia.. Tapi dia lah yang layak untuk wa sayangi..



Well.. Compare dengan bebudak lain just nak gunakan wa.. Tapi tidak Ying.. Dia tak layan wa.. Tapi satu masa dia akan tunjukkan yang dia masih sayang wa.. ((Ape kes wa dah macam kurang kasih sayang ni?? wahkakaka..))



And yang buat wa bahagia arini.. Wa keluarkan statement on YM status..


"Better wa sayang my lovely Ying"




..........And wa surprise bila Ying membalas status wa.. ehem ehem......




"Ying yang Yunk :P" ... Err Ying.. Adakah its mean Ying SAYANG Yunk?? Well.. Yunk tu .. My nickname with Ying.. So wa banyak berkobar gitu.. Nak tanya sendiri tak berani.. so wa diamkan je sambil tersengih sorang-sorang..



Now I just want to change.. Wa nak jadi seorang yang setia menunggu.. Tak kisah la sampai wa mati pun wa terpaksa menunggu.. wa sanggup.. At least wa sentiasa rasa Ying ada untuk wa.. Walaupun hakikatnya dia tak selalu ada..



Jujur ni Ying.. Wa memang sayang lu.. Clear?? I love u much!! Walaupun wa tak tau la u feel the same way ke tak..



Tapi wa bahagia bila lu keluarkan ayat "Wa kisah" tu... Wa tengok ayat tu pun hati wa dah tumbuh bunga orkid..



.... Gile jiwang kan..??


Ok STOP!!



It is not about syok sendiri @ prove wa happy @ show off wa ada pengganti.. Wa just deeply happy sebab dah lama Ying tak amik tau pasal wa.. and tetiba he showed me that he love me.. He never tell me that.. But I know with the way he treat me la.. Like tak kasik wa keluar IF something happen with my treatment or myself..


"If anything happen masa lu treatment Jumaat ni.. Wa tak izinkan lu keluar"... Ok patut wa rasa sakit hati.. But wa dengan bangga tersenyum.. Uuuu yeahh!



So sesungguhnya wa tak kisah andai wa tak kenal siapa dia..



For moment biarlah wa sayangkan bayang2 dia dulu....


Ok wa dah ngantok gile babas.. see u.. Wa nak hapdet entry edisi raya pun tak bley.. Mata dah terhantuk kebod..



Demi kegembiraaan melanda.. Wa sanggup terhangguk2 sambil hapdet ni haa.. Sebab sangat2 sweet..



Ok lah.. Mau tido dengan bahagianya.. Semoga wa akan tersenyum macam ni.. amin~



Haaaaa!! Lagik satu.. For my Ying.. If u read this messy entry.. Wa just nak kata.. Wa hope we will be together.. And close macam dulu.. I miss that moment.. Well.. We never meet up.. :) But wa selesa dengan lu.. Keep my promise yang wa takkan layan lelaki2 tu lebih2.. Coz I need u.. Wa nak lu bimbing wa.. Sekian..



. Tidak diketahui apa motif gambar diatas .



Ok ok.. Wa cukup high sekarang.. Comfirm esok kalau wa baca balik apa wa taip ni.. Wa malu.. Nitez all.. **Menguap dengan penuh bergaya**
I'm Supposely Superb Happy Tonight ! I'm Supposely Superb Happy Tonight ! Reviewed by Tunsha Ayunie on September 09, 2011 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.