August 01, 2011

I nak tackle YOU .. err .. Boleh I pinjam boyfriend YOU??

Propa punya tajuk!! Nak teruskan membaca ..?? Silekan dengan penuh berhemah ye tuan puan .. ahaks!!


Sabtu .. 29 July .. Macam biasa la .. Setiapkali nak datang Ramadhan .. Family abah akan buat makan-makan .. BBQ ke .. atau potluck .. So haritu actually wa eksaited memandangkan sekarang dah ada "ahli" baru dalam family blah abah .. Wooo .. Sekali lagi wa menjadi Aunty ..


Kalau blah mama .. Wa jadi "bonda" .. Blah abah nih .. Wa jadi "Aunty Fiq" .. err .. Kalau sidia ada pun .. Bley jadi "Ankel Fiq" .. Wakaka .. Omeygot!!Omeygot!! Akal wa kembali senak .. No no no .. Please remove ur memories from ur mindset bebeh!!


Sebelum pergi rumah Atok ... Wa ikut Mama pergi hi-tea .. Kekawan lama kat TNB area Taman Melawati buat reunion .. Dah lama wa tak menggedikkan diri .. Kini tiba masanya!! Yarebba!!Yarebba!! Betapa kurasa diriku sangat comel ketika menemani mama ke hi-tea tersebut .. Wa sempat kekenal dengan seorang Chef ni .. Mungkin disebabkan wa terlalu comel .. Maka Chef tersebut asyik pandang wa giteww .. I malu youuuu ..!! Disebabkan wa free lady now .. Dengan gedik terlampau wa bley ajak beliau berborak di situ .. Omeygot!!Omeygot!! Wa tak percaye wa telah hilang rasa kemaluan disitu .. Muahaha!!



And the best part is ..... My sis zeen call me!! Macam tau-tau wa ada area KL .. And disebabkan wa dekat sudah dengan tempat beliau check-in .. Dengan takde segan silu wa mintak my sis datang jumpe .. Disebabkan wa antara adik kesayangan beliau yang sangat beliau ambik berat and sayang terlampau .. Maka beliau datang jugak .. Pe lagik .. Berpeluk sakan ah .. Well .. Since wa lone rangers .. My sis la yang banyak kali teman wa .. Banyak kali ceriakan wa .. And turn to KL from Singapore semata-mata nak happykan wa .. Goshhhh .. I will never meet someone like her!!



Antara makanan yang wa makan masa hi-tea .. 
Dim Sum! Tak sempat makan habis .. 
Waitress cepat je kekutip pinggan wa .. Cehh!!


Terpaksa sensors .. Sebab terlalu sexy untuk dilihat .. 
Yang penting .. Wa punya sis kata wa makin comel .. 
Sekian ..


Ahakks .. Koleksi gambar banyak sebenarnya .. Tapi nak upload macam la haremmm .. Bukan ape .. PC wa nih PC lame .. Entah hard-disk kurun keberapa wa guna .. So agak stuckin! Nak blogging pun takde mood .. Tapi nak hapdet jugak .. Yeyeahhhhh!!



Mama bersama "cucunda" beliau .. Mohd Imaan .. 
Call me Aunty Fiq ok !! No makcik-makcik!! Tak glemer !!
That nanny u can call "Nek Ngah" .. agaga ..



Masa kenduri tu .. Wa lah yang jadi photographer .. Wa jugak jadi pemakan disitu .. Aie asyik perli wa .. "Fiqa ni.. Aie lalu je Fiqa mengunyah.." .. Erhhh!! Wa sedang posisi menggemokkan badan seh .. Wa kurus tak comel tauk??! Piuhhhhhhhh!!




Photographer yang bertugas malam tersebut .. 
Muka tension + penat + depressed!
Omeygot!! Sungguh sakai beliau ini .. 
No wonder takde siape nak ngurat .. Eceyh!


Lepas tu .. Masa untuk pulang .. Macam biasa wa bersalam dengan orang tu dan orang ni .. And last wa salam and hug Farah .. (awek Aie) Hug and hug ..



"Farah .. I nak pinjam ur boyfriend kejap je .. Boleh?? Kejapppppppppp je .. For 1 picta!"

Farah said ..... "Of course la u can .. I tak kisah .. I sporting .. U go and I will snap ur picta .. OK?"



With Farah at Pavillion .. 
Masa jadi supporter adik wa that Friday ..
Abaikan wajah wa yang gemok ..
 Ini time" banyak air dalam badan ..





Wa rasa wa dah sungguh dewasa dalam ini gambar .. 
Omeygot!! Perasan tak hingat!!
Kasut bagi peranan penting ok!!




And the last picta is .....






Dia je mostly baik dengan wa dari kecik .. 
And I love him so much .. Yeah .. 
As my bro .. Wa "akak" dari dia .. Haha .. 
And wa tak bercinta dengan guys young than me :)


(Kesakaian wa terserlah dalam ini picta)

Selamat berpuasa ..

Sekian .

2 comments:

  1. kenape di censored?????waghhhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. @irwan miswan Sebab booolat sangat ah pakcik... camera trick mempersendakan diriku yang gojes... :( Fiuhhh!!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.