Ulu Yam - Saturday - Lepaking Chatters ! - DARI JARI NOVELLA

July 20, 2011

Ulu Yam - Saturday - Lepaking Chatters !

Cakk!! Lama dah tak update .. Bukan malas .. Tapi komputer wa tersangat buat hal tak habis-habis .. Dengki je dekat diri wa yang gojes nih .. Ceh ceh ceh .. So dengan ini ada semangat sikit nak update menggunakan lappy mama nih .. Ahaks!

Punya berkurun rasa nak hapdet .. Hari ni baru mendapat .. Wakaka .. Ehem .. Ok behave!




Hari Sabtu itu hari .. Bart ada buat event kekonon sempena nak happykan awek dia yang tak berapa nak awek nih .. Gila kau!! Suami orang tu .. naya je wa kalau binik dia dapat tahu .. Ok mood perasan .. Haa~ Dia bikin event untuk lepak-lepak dengan memember chatting ah ..




So dia amik wa kat rumah .. Dalam pukul 10.30am dia dah ada depan pagar rumah wa .. Dia dah macam galah .. Wa plak dah macam rabbit nak panjat galah .. Tinggi siut si Bart nih .. Janji nak start pukul 12.30pm .. Tapi janji Melayu dah jadik janji keling .. Sebab?? Kami start semua pukul 3.00pm .. Sebab?? Semua Bart yang kena buat .. Dia yang organize .. Dia yang buat semua .. Haha .. Best tak?? Yang support BBQ set .. Along .. Tapi Bart jugak kena kutip kat Kg.Baru .. Maka berpusing-pusing lah wa dengan cinta angkat merangkap suami orang nih .. Wakaka .. Dah macam scandal gituk ..




Ahakkss!! Ni pic sudah sampai .. 
Tu tu .. Yang mencangkung itulah Bart .. 
Yang baju bebelang kasut putih tu .. 
Gegeh je pakai kasut pergi sungai ..






Erk .. Moment wa tak lupa .. Bart suap wa ayam .. Eceh .. Betul-betul ambik kesempatan wa nih .. Tapi dia saja buat wa hilang rindu sama ex wa .. Sebab dia tahu wa terlalu tekanan .. Bukan dia je suap wa .. Ada lah dua tiga orang lagik sahabat-sahabat wa yang cuba happykan hari wa .. Bahagia wa dapat kekawan macam ni .. :)




Sebelum terjun and tukar baju .. 
Snap pic kejap .. kredit to Zureq sebab asyik gambar wa je dia amik .. 
Mementang muka wa stock moody .. Dia nak bikin koleksi pulak .. 
Err .. pic ni comel ke gojes?? Haa??



Haa?? Jejenggggggggg!! Wa tahu wa comel .. terima kasih .. lalala~ Ohh ye!! Sebelah tu Qilla .. Sahabat sesama maki .. Sahabat yang tahan kena kutuk dengan wa .. Tapi masih mahu kawan dengan wa .. (Wa nih jujur.. dah kutuk orang.. Wa ngaku balik sama dia) .. haikkss! Sayang lah sama lu Darl!!





Time nih wa rasa wa macam comel gilosss .. Bukan apa .. 
Wa baru lepas merajuk gila babissss dengan Bart .. 
Sebab dia taknak layan wa macam awek dia .. muahaha!! 
Lepas majok .. Beginilah hasilnya .. comel sungguh muka-ku!





Lepas balik dari Ulu Yam .. kami lepak makan kat Selayang .. and Bart jugak yang hantar balik .. And paling best .. Wa duduk kat depan rumah bertemankan nyamuk lebih kurang 1 jam lebih akibat wa tak bawak spare key plus .. Mama abah and adik-adik pergi rumah atok ..

And balik rumah je .. Sesedar Ying dah tunggu wa .. Dia penat kerja tapi masih tunggu wa .. Nak tau wa selamat sampai ke tak .. Haihhh .. Opps!! "Tu lah Ying .. Wa dah kata .. Amik number wa kan senang .. Kot-kot wa matik terkojol ke .. Lu boleh ah jugak jadi orang first tengok mayat wa" .....

erkk .. Ada kena mengena ke??

Sekian~

Berharap lagi dengan forehead kiss .. hurm ..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.