Rendah diri akibat KURUS .. Aduhai PINKISH!

Fiuhhh !! Baru rasa macam semangat sikit nak menaip .. Sebab wa rasa kurang bernafsu nak berblogging kebelakangan ini .. cisssss!!

Ohh ye .. beberapa hari lepas .. Wa jumpa Abang Pejal .. Dia yang pickup wa kat hospital .. And the best part is .. Wa dengan dia sudah macam anak dengan apak .. Tapi tak pedulik ah .. Wa betul-betul tertekan sebab dah lama rasa terkurung .. So wa dah dapat abang-abang yang menyayangi wa nih .. (ceh konon) .. Maka wa mengambil kesempatan .. ngehngehngeh .. *gelak kejam* ..

Dalam kereta dia tegur wa .. badan wa dah makin susut (kurus) .. the first time dia jumpa wa .. badan wa still bam-bam camtu ..

Ahh !! Wa tak tahu kenapa wa boleh rasa rendah diri gile babissss kalau orang tegur wa kurus .. Wa rindukan berat 36kg-37kg wa .. Now I'm only in 32kg .. Rasa macam sungguh budak sekolah .. erhh!! How can I do ..??

Nah abang pejal .. For sure la .. Masa lu jumpa wa memula dulu .. Wa 38kg ok!! Now dah mendadak turun since wa stress .. Tak semangat nak makan .. Terlalu banyak memikir .. Inilah effect yang harus wa tanggung ! Padan muka wa ..!

Perkenalkan .. PINKISH!! 
Andainya bisa ku debab sepertimu ..
Mesti orang best nak hug je kan??

Mood :: Tak berapa nak stabil .. erhh!!
Sekian :(

Rendah diri akibat KURUS .. Aduhai PINKISH! Rendah diri akibat KURUS .. Aduhai PINKISH! Reviewed by Tunsha Ayunie on July 15, 2011 Rating: 5

2 comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.