July 07, 2011

Ok .. Wa kena sound sama Mata Air ~

Pishhhh ... Macam biasa .. wa mengabiskan sisa kebosanan wa dengan masuk lepak semua dalam chatting room .. Kat situ la tempat wa rasa nak emosional lelebih atau mengumpul scandal sehensem Johny Depp sebanyak yang mungkin .. muahahaha!

Hari ni hari Khamis kan .. jejenggggggggggg!! Otak jahat mula ah menggedik nak muncul .. ngehngehngeh (Gelak saiton) .. Bukan pe .. Tadi masa dalam chatting room .. ada la seorang hamba Allah ni asyik repeat .. Hari ni malam Jumaat .. Malam mengawan .. So wa pun dengan gediknya cakap kat Ying ..

Gambar yang tak ada kena mengena langsung ..


(Berikut perbualan wa dengan Ying)

Wa :: Ying!! Malam ni malam Jumaat ..

Ying :: So apsal kalau malam Jumaat??

Wa :: *Glurpp* Speechless tetibe ..

Ying :: Lu bukan bini wa yang sah lagi kan??So??

Wa :: Erkk ok .. ampunnnnnnnnnn!!

So wa macam .. alahai .. Gila serious ini mamat .. Fiuhhh fiuhhh fiuhhh .. Ok .. entry wa today agak huru-hara .. Wa dah promis sama Ying nak tido awal .. Karang dia hentam wa lagik .. Wagaga .. Ok lah .. Nitez~

2 comments:

  1. huhuhu bagus betul itu ying.....keh3

    ReplyDelete
  2. @irwan miswan Ying tu memang bagus .. Wa siang siut dengan dia .. :D .. Dia sahabat yang baik ..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.