July 05, 2011

Not into the MOOD .. go die pls ..

Morning .. Emm .. Semalam wa tak sempat nak update entry .. Macam biasa .. Atas alasan penat tak tertanggung disebabkan treatment .. Well .. Semalam wa dah sepucat mayat .. Wa sangat hypo lepas treatment .. Rasa macam half way je ..

So masa wa banyak merehatkan diri semalam .. Wa tak mengalami tekanan macam selalu .. Cool and steady je .. Tak tahu la kenapa .. Balik treatment boleh sesenyum rope kambing dah .. Wahkaka ..

Rupa kambing pun pedulik apa den?? Tak kisah aih .. Den tau den comel lagi gojes .. So .. Den muka macam tenuk pun den terima .. Yang pasti den tak pernah judge orang sesuka suki den ..

Ahaa~ Malam tadi wa berborak dengan Ying .. Scandal-scandal wa macam harem .. So inilah masa untuk wa meratapi nasib dengan Ying .. Ececey .. Wa sayang Ying sebab dia tak pernah manjakan wa .. Kalau tak kena maki .. Mesti dia sound wa direct .. Goshh .. Tapi masa sesembang dengan Ying .. Computer wa break down .. CIS!! Dan pagi nih .. Dengan megahnya wa sesepak CPU wa dengan kejam .. Siapa suruh buat hal .. Tak pepasal wa kena pakai lappy .. huh!!

Terpotong stim seketika untuk wa berblogging .. Arhh .. Nenanti ah wa sambung ye .. Bye ..

1 comment:

  1. beli je cpu baru+monitor 40inci..baru best.hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.