July 03, 2011

Memorandum 2July - 3July .

Firstly .. Entry ni tidak disajikan dengan gegambar sebab wa malas nak kutip dari memory card .. Wa penat syiak arini .. (ececey.. macam kau buat kerja berat plak!) .. Tak tak tak ..

Wa baru je sampai rumah ni .. Semalam wa balik Trong memandangkan hari ni ada kenduri sepupu Mama .. Actually kemalasan balik kampung tu Tuhan je yang tahu disebabkan wa masih trauma atas kejadian menjanda dalam diri .. Warghhhh .. Aku sudah provokasi!!

Ok behave! Ehem .. Actually Mama pun tahu wa masih trauma .. Tapi Mama macam biasa ah .. Mana boleh pergi memana tak bawak anak dia yang gojes ni .. So wa pergi tapi dalam keadaan yang huru hara .. Nasib baik adik gadis wa ade .. So dengan dia la wa curahkan rasa .. Wa rindu sipolan dan sipolan .. Sebab wa tau adik gadis wa rindukan sipolan yang sama ..

Ahaks .. Hentian di Tapah (buat pertama kali) .. bikin wa makin semak bila masuk kedai Afnan Collection .. Ahh makin nak lupa .. Makin ada je benda buat wa ingat dia .. ceh ceh dan ceh lagi!

So far balik kampung wa takde la teringat apa-apa sangat kecuali bangun subuh tadi .. Wa terbayang waktu the first wa bawak dia balik kampung .. OMG .. Tetiba wa bangun then masuk bilik Ayah Ude then tengok kot-kot dia ada solat Subuh dalam tau .. Demn!! Wa bebetul mabuk ah pagi tadi ..

Cerita teringat dan mengingati terhenti subuh tadi tapi bersambung bila sekali lagi wa stop dekat Tapah .. Kali ni adik gadis wa cakap .. "Kan best kalau sipolan ade.. boleh belanja baskin robin" .. Wa dah macam .. Ayoyo .. Kenapa la adik wa nih ..

Apapun .. Wa quite letih harini .. Dan sesak nafas sebab air terlalu banyak dalam badan .. And masa kenduri tadi .. Ada orang mengurat wa .. Tapi wa kan sombong .. Ok sekian terima kasih ..

. Gambar takde kaitan .
_________________________

.BYE.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.