Kalau wa teruk .. Lu pulak apa?? BERUK??! - DARI JARI NOVELLA

July 13, 2011

Kalau wa teruk .. Lu pulak apa?? BERUK??!

Ini entry melepaskan bengang yang terlampau .. Bukan nak aibkan diri sendiri atau merendahkan diri sendiri .. Tapi wa bingit bila orang yang wa dah campak jejauh .. Datang balik nak sakitkan hati wa ..

Hello derr .. Wa semak ah dengan orang kaya penipu macam lu .. And nak tahu satu benda?? Wa dah semak dengan orang kaya!! Wa ingat lagi lu tabur wa duit RM10 dekat MidValley macam wa kebulur sangat .. Wa memang orang susah tapi wa tak hadap duit lu .. Once wa rasa terhina jangan ingat senang wa nak maafkan lu .. And jangan nak cerita pasal agama ke apa dengan wa kalau lu sendiri kurang betul ..

One thing ok .. Please sediakan cermin sebesar gedabak baru nak cakap wa memacam .. Wa ingat lagi macam mana lu tinggalkan wa and kasik alasan lu tak ready untuk komitmen .. Tup tup lu dah ada gegurl .. Ahh shit ..! Tapi sesungguhnya wa tak kisah ok .. Serious wa tak kisah .. Sebab wa masih pegang prinsip dunia ni sentiasa berputar!


Lu tak rasa malu ke?? 
Lu memain dengan wa .. Lu nak wa kenal lu?? 
Boleh matik k !! Wa takkan pernah mau kenal siapa lu .. :)
(Wahh .. Meluap-luap perasaan marah nih)


Ewah-ewah .. Suka hati lu pulak nak suruh wa sedar .. 
Apa yang harus wa sedar?? 
Bukan lu yang cam shibai ke?? 
Kenapa wa yang kena tanggung?? Fakersss ah lu nih!!



First things is .. WA MEMANG TAK PERNAH SUDI NAK KAWAN DENGAN LU .. FAHAM??!!
and lu siapa nak kata memacam??

Wa tak jawab salam mean wa teruk ah?? 

Wa tak layan lu mean wa teruk gila ah??

Lu ingat hati PESAKIT macam wa nih boleh lu buat main macam lu main Yoyo??

______________________________________________________

Maaf .. Wa bukan benci lelaki je .. Wa dah sampai tahap bencikan orang-orang educated terlampau nih .. :)

Bukan tergugat atau terlalu kecewa .. Sejujurnya wa bingit dengan orang yang memandang rendah pada wa .. Ok fine .. Wa tahu wa rendah .. Tapi tak perlu la menghina wa bagai nak rak lepas tu buat macam tak pernah ada apa-apa .. Hello!! Wa nih manusia biasa .. Penuh dengan dendam ..

Haih .. Kan dah terkeluar semua bad-words .. Untuk kali ini .. Wa betul-betul jadi diri sendiri .. Wa mungkin kasar tapi wa bukan boneka yang boleh dijadikan card touch and go .. :)

Sekian ...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.