July 01, 2011

Hohoiii!! Daku mau bercerekarama~

Ahaks!! Mood?? Tak ada apa-apa yang boleh dibanggakan .. Just macam .. Wa bebelek enset wa .. And demn!! Wa dah agak something yang boleh bikin jiwa wa meronta balik .. Di atas skrin enset wa terpampang birthday someone tak lama lagi .. Dan ditulis .. "MyHubbyTubby-7July" .. Haih .. memang tak lama sangat dah .. melangkah beberapa tapak je .. wahkaka!

Ohhh .. Wa rasa tak serupa bikin harini .. Wa emo ok!! Yeah wa emosi .. Dulik hape wa kalau nak emosi hehari?? Wa tak kacau life sesiapapun kan??

Lagi menambahkan emosi wa sebab esok wa balik kampung .. YES!! Wa balik kampung .. Pedehal kau balik kampung pun nak emo?? Ini kerana .. dot..dot..dot.. Selalu wa balik kampung ditemani seorang manusia besar yang gagah .. Yakni kini wa keseorangan .. Waduhhh .. Diriku yang gojes sungguh buntu!! Buntu bukan pe .. Masih ku gila bayang .. Haih .. Scandal dah 10 pun masih gila bayang pada yang satu .. sungguh very the tidak gagah ah ..!


So?? Wa pun lost tetiba .. Apa kata wa masuk tido .. Memandangkan wa punya morphine telah diambil secara lebih .. lagi dan lagi .. (Dasar mau bunuh diri) .. Apa pun tabley!

Huh .. Alangkah best kalau masih boleh balik kampung dengan orang tersayang .. (Termenung tengok bulan separa) .. Cey cey cey .. Tersangatlah romantik ..

Hoiii sudah!! Wa nak tido .. Selamat bersuka-ria .. Bye-bye!


No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.