July 10, 2011

Bila si JAKUN pakai CONTACT LENS ..

Kau tau tak nok .. Mak nih gila jakun nak pakai contact lens sampai mak sanggup MEMBUTAKAN diri mak .. I feel so how .. Yaww PANAS!

Ahaks .. Pukul 4.30am sudah .. Wa masih belum boleh melelapkan mata walaupun mengantok gila babas .. So wa amik waktu-waktu ni untuk menghapdet blog memandangkan wa macam dah lama tak hapdet apa-apa .. (Padahal baru 1 hari setengah wa tak menghapdet) ..

Mata dah menguap ni .. Tak pe Que!! Teruskan perjuangan menaip .. Oo yeah!Oo yeah!

Nak dijadikan cerita .. Last week wa ikut mama pergi kedai mata .. err .. Everbright .. Kedai bikin cermin mata .. Dalam ikut-ikut tu .. Wa sempat la gegesel kat mama macam kucing miang .. Wa teringin pakai contact lens .. And well .. Disebabkan diriku ini telah menemui detik hitam .. Mama yang kesian kat wa belikan je contact lens untuk wa .. Ada colour biru .. hijau .. coklat .. Wa nak colour turquiose tapi banyak colour habis stock .. And wa pilih yang cokelat ah .. Muka jawa kau nak pakai kaler biru?hijau? Ooohh tidak!! Terasa diriku sungguh boyan!!
Ini lah brand contact lens wa .. FRESH LOOK!! 

Tapi wa pakai muka wa nampak lain macam .. Lia adik gadis wa pun takut nak pandang wa .. Muahaha!!

First time pakai .. Wa begitu tidak confident .. Takut nak pakai .. Ahh sudah la kau .. kate teringin .. Well .. Memang teringin ah .. Nampak orang pakai mata macam babidoll .. err babydoll ah! Haa bila wa yang pakai .. dah rupa cam haremmm ..

Ok!! Mata wa dah macam mata kucing .. err .. Lu ada??
Abaikan bentuk mulut dan pipi yang tak balance akibat terlalu tembam ..


Errhh!! Ngantok!! Sekian .

4 comments:

  1. @NUR Tapi rasa tak sesuai je .. ahaha

    ReplyDelete
  2. wa tak tengok contact lens...wa tengok itu pipi hehhee....tembam

    ReplyDelete
  3. @irwan miswan Pipi wa comel kan? geram x?geram x? haha

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.