June 11, 2011

Wangsa Walk to the Dataran Merdeka to the KLCC

Amaran - Entry ni TERLALU banyak gegambar .. Sekian!

Ooo yeahh!! Semalam wa happy .. TERSANGAT release .. Sesambil celebrate birthday Abah .. We all jalan-jalan .. Lepas solat Jumaat semalam .. Mama ajak we all keluar .. Nak celebrate birthday Abah la konon .. Without cake actually .. Just Mama nak enjoy dengan anak-anak dia lepas penat bekerja ..

So lepas sesiap semalam .. Kami menuju ke Wangsa Walk hanya untuk berkarok .. Ceh .. Tapi di tempat kenanganku bersama truttt truttt!! Tapi wa buat toya ah .. Mana boleh emo-emo kalau keluar dengan Mama .. Nanti dia tacink ..

Sejenak gegambar di karoke .. Jejenggggggss!!

Diriku yang sungguh GOJES with mama and siblings.

Gambar sama macam kat atas .. Tapi with abah ..

Lovely couple la kekunun .. ececey ~

Macam telur cicak kan?Black and White !! Agaga ..

Sadis tengok wajah sendiri yang sungguh CENGKUNG (",)

Wa yang paling hot yesterday .. Hoho!!

Tengok2x abang sebelah escalator tu..
Dorang pandang wa sebab wa GOJES..
ok tu je .. sekian ..

Lepas dari melalak bagai nak rak tu .. We all nak rushing pergi solat Asar .. So wa dengan Mama semua pergi solat kat surau Petronas Wangsa Melawati ..

Dah selepas solat tu .. Pergi area Bangsar to makan-makan .. Macam biasa .. makan steak area Bangsar ah .. Kat foodcourt Station 21 .. Wa rasa sadis sebab masa nak menikmati makanan .. Perut wa bebuat hal pulak .. Tension ok!!

Meh meh selidik gegambar masa makan ..

Abaikan muka wa yang cengkung ..
Agak weaks sekarang ..

Birthday Man .. Sangat enjoy with his food ..

Muka mintak pelempang .. Boleh?

Ini wa punya .. Sedap kan kan kan?

Dan gambar ini wa suka sebab nampak wa GUMOX!

Lelepas makan tu .. Terus shoot kat Dataran Merdeka and KLCC .. Wa agak release kat Dataran Merdeka .. Mengingatkan wa pada wakt kecik-kecik .. Serius wa tenang sangat .. Wa memang suka tengok bangunan and duduk tempat tinggi .. Thanks to Mama and Abah sebab mengikut je keinginan anak dorang yang sememangnye sungguh gojes gitu ..

Ok .. Now wa mau show gegambar yang wa snap gunakan BabyCarl .. excited sugguh .. Yang paling best .. Abah dengan Adib yang jadi photographer semalam .. Tuan punya camera rilex je .. Wakaka!

Oh ye .. Wa melayan cerita X-MEN!! And terbaik!! Sebab boipwen angkatku ada berlakon .. Profesor X waktu muda .. agaga .. Muah muah muah .. *Try kasik flying kiss*

Wa tersangat gila bergambar sekarang ..

Yes! I'm again!
(Pic tak clear akibat edit terlampau)

Dan wa lagi ..
Yeyeahh!! Wa dah gemok!

Lagi sekali ..
Masa ni tangan abah parkinson.

Dan dengan mereka dan mereka ..

Do you think YOU are beautiful Auni?? Compare with other?? Answer!! Yes I am!! Wa tak peduli orang nak cakap wa macam bla bla bla .. Yang penting .. I know who I am .. People around me always understand I just be myself .. I'm not hypocrite with other .. PEACE!!

Nota jiwa - Dulu pergi memana ada je menjemput someone .. Tak boleh hilangkan dari akal tentang itu .. The important is .. I'm happy :) And proud of MYSELF ^^


*Kuantiti sesetengah gambar adalah tidak clear akibat tangan abah yang parkinson ..

2 comments:

  1. pinjam camera baru leh..hihihi..

    ReplyDelete
  2. bangbil cpt2 kwen..
    nnt ley gne cmre auni posing ms wedding bangbil:p

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.