Thanks because always being by my side :)

Morning !! Selamat hari Sabtu semua .. Ada sihat?? Ada baik??

Wa teruja nak updated ni walaupun kecewa tak ada koleksi gegambar .. Piuhhhh!! Kenapa camera rosak ketika diriku ingin menggunakannya?? Ceh!!

My turn untuk menghilangkan depressed yang bermain di otak ..

Dah dua hari wa tak hapdet blog ni kan ..? Sawang pun tak la banyak sangat .. Ok .. Hari Khamis tu wa memang tak ada kat rumah .. Wa pergi bercuti dengan wa punya akak abang yang tersayang .. Akak abang yang akan ada waktu wa kecewa ..

Dulu wa jealous dengan Shami sebab everytime dia sedih .. Mesti kuncu-kuncu dia bawak pergi somewhere .. And wa tak sangka .. At last .. I am the one of luckier .. SANGAT!!

Selama wa kecewa kan kan kan .. Wa tak pergi memana pun .. Duduk rumah menatap diri sendiri je .. Tapi my cish ni macam tahu wa lagi sedang bingit .. Dia tetiba call wa kata mau pick-up wa .. Tido sama dia .. Wa macam .. Nak lompat kegirangan itu waktu .. 2 years tak jumpa derr .. And dia akan jumpa wa setiapkali wa tak boleh control diri sendiri .. Lambat atau cepat je dia muncul ..

Cerita selama 2 hari (Walaupun kurang 2 hari) .. Jejengggggsss ..

Wa diambil oleh si encik tunang cish (bropS) .. Cish pun ikut .. Lepas tu check-in hotel .. Lepas tu we all pergi makan .. Selalunya memang lepaking area Bukit Bintang saje .. Dah makan .. Wa dengan cish check-in kat KTV pulak ..

By the way .. sebelum lepak KTV ..  cish sempat me-make-up-kan adik dia yang sorang ni .. And wa suke .. and after that .. cish kiss wa .. Dia bagitau sama brop-brop yang she's love me so much .. Wa macam .. ahh gilosss!! Wa bahagia dengan akak wa sorang ni .. Walaupun .. akan berpisah lepas ni .. :'(

Macam biasa .. Akan lepak dengan brop-brop wa yang sesewel semua .. Sesewel dan penyayang gitu .. That day wa dilayan bagai adik emas diorang .. Yang ada masa tu bropK .. bropT .. bropP dengan kawan bropP .. Kawan bropP pun agak baik sama wa .. And wa enjoyed the moment ..

Sebenarnya wa tak pernah jumpa dengan bropP .. First jumpa wa agak takut .. Agak rasa scary sedikit .. Wa kan jarang ketemuk dengan orang .. So tengok ketinggian dan kekacakan bropP tu buat wa diam kejap .. Tapi tiba-tiba dia bebelai kepala wa .. sebab cish cakap wa sedang bingit ..

Bukan bropP je .. bropK pun layan wa tersangat loving .. bropK cakap sama wa .. Wa masih ada dorang .. Masa karok .. wa asyik sing sama bropK .. Memang release sangat .. bropK asyik aim wa sebab wa agak mendiamkan diri that time .. Wa semakkkkk sangat!

Dah habis karok .. We all pergi makan .. Area mana .. terlupa .. And masa makan .. bropK layan wa penuh kasih sayang .. Melayan wa punya makan .. 3-3 brop wa suruh wa makan banyak .. Sebab wa dah terlalu kurus .. they all risau .. Nak smoking pun jejaga takut wa semput .. And guess what .. that night wa makan banyak ok .. Licin !! Wa mengidam itu grill chili sotong .. And wa mendapat la kan .. Salah satu faktor wa makan banyak sebab bropK asyik menambah segala makan dalam pinggan wa .. terus naik 1kg .. Memang hebakkk la brop-brop ni mendera wa makan .. Takpe!! Wa suke .. Wa tau lu orang sayang wa .. agaga ..

Esoknya wa pergi shopping dengan cish .. Hampir melecet kaki .. Piuhh .. melecet bukan pasal ape ah .. Wa punya sandal punya tapak tercabut .. Dah longgar .. That night bila wa jalan asyik terpijak kaki brop-brop wa ..

Cish belikan wa baju dengan sandal jugak .. Dia nak belikan beg semua .. macam tak sempat .. Wa rushing nak treatment .. Sedih gilosss T___T (Sedih sebab bakal berpisah dengan cish pastu)

Walaupun tak pergi memana .. hanya karok and makan and (shopping) .. Wa dah sangat happy .. Sebab apa wa happy?? They all layan wa macam menatang minyak yang penuh .. The last day wa berpisah dengan cish .. airmata wa hampir jatuh .. Lepas ni 2 tahun lagi baru jumpa mungkin .. Masa tu umur wa makin kematangan (Kalau hidup lagi) .. yeyeahh!! Boleh kelabeng!! Ececey sasul .. 

Mama lepaskan wa keluar malam?? Sebab mama tahu wa tak boleh control diri sendiri .. So mama bagi wa keluar .. Lagipun wa dengan cish memang tersangat jarang jumpe .. So agak terlepas .. Tapi tersangkut nak stay lelama dengan cish sebab wa treatment .. Grrrrr!!

Abaikan muka wa yang bengkak dan huduh ..
Ni nama dia dah terlebih minum sebab lupa diri ..

Anyways .. I'd enjoyed the very best moment with them .. SANGAT!! Tak sabar betul nak menyihatkan diri .. For sure they all taknak adik diorang yang gojes ni sesakit kan kan kan?? Okesh!! Masa untuk mencantikkan diri dan menyihatkan badan .. InsyaAllah I wont be depressed again ..

Cish .. BropK .. BropT .. BropP .. I love u all .. FOREVER ..!

Nota jiwa - Kena marah dengan cish sebab minum air sampai overload ..
Thanks because always being by my side :) Thanks because always being by my side :) Reviewed by Tunsha Ayunie on June 04, 2011 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.