June 09, 2011

Sepupu .. Sekupu-kupu .. Wa peluk sikit je ..

Salam ..

How are u bebeh?? Ada sihat jugak?? Wah gitu .. Wa eksaited je harini .. Adib sudah mahu pulang .. Esok mungkin celebrate birthday abah pulak .. Wah wah wah .. Tak sabar betul wa nak melantak lagi .. Tapi tak boleh demand!! Sebab adik wa dah nge-cop tempat untuk membelanja abah wa .. Caitt .. Sepatutnya wa yang belanja .. Tapi disebabkan keadaan wa yang miskin tak bekerja .. So batalkan je la niat tu .. kan kan kan??

Wa terjumpa gegambar kat dalam folder kaknin .. Gambar disaat wa sedang bergumbira dengan sekupu-kupu walaupun hati banyak gundah .. Gundah sebab memikirkan kekasihku mencurangkan dirinya .. Wahkahkah .. Kejap promo .. wa single sudah .. Johny Depp!! Sila merisik kerisik wa sekarang jugak !! wagagaga ..

Wa rasa dalam pic ni .. Wa je yang hidung kemek .. Dan paling comel .. Wagaga .. Diorang sentiasa bersama wa kalau wa memerlukan .. Si Yana (tudung biru) .. Zaman sekolah wa dengan dia memang tak ngam langsung .. Sampai kami berdua masuk bilik disiplin atas kesalahan .. Wa panggil dia pelacur and dia pun sama .. Duii .. Boleh tak sekupu dan sekupu gaduh kat sekolah sampai dah naik ke pejabat disiplin?? Tapi dah bebesar ni .. Dia lah yang selalu bagi semangat kat wa .. Lelagi since wa putus kasih .. Wa dengan dia selevel la .. Single and NOT EBELEBEL .. sebab?? Memasing nak cari lelaki yang terus boleh dijadikan suami .. Lepas ni wa kembali men-dating-kan diri dengan Yana je la .. haha!

Yang tetengah tu Aie .. Manusia yang suka membuli wa sewaktu kecik .. Tapi dia la penyenang wa waktu bebesar ni .. Aie ni kelakar walaupun dia dengan wa macam memalu .. Memalu bukan pasal pe .. Sebab wa memang susah nak bercakap dengan cuzen2 lakik wa .. Satu buat wa sayang Aie is .. Dia respect wa .. And suka buat jokes kalau wa memasam muka kat rumah dia .. agaga .. Ni second picta wa berani pelop dia .. Wa sangat lucky sebab mempunyai cuzen2x yang menggila macam dorang .. Family dan sahabat adalah kekuatan wa .. Dan family wa sumber terapat wa .. muah muah muah !! Flying kiss sama kamu dan kamu ..


Dah habis merepek .. Lelater wa hapdet lagi .. Mau melantak kali ke lapan belas .. Membesarkan perutku menjadi gendut .. (Wa suka sangat bebelai perut ni) ..

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.