June 06, 2011

Sejenak TERFIKIR :: CLASH!! Sanggup BERMULA kembali??

Wa baru dilepaskan .. Ditinggalkan .. Bla bla bla .. tapi tak tahu kenapa .. Wa kuat menempuhi alam single kembali kini .. Wa tak menangis pun .. Macam gagah je .. err .. (Ni termasuk ganyang cerita peribody peribadi ke?? Konpius seketika) .... Dulik la .. Kalau semak sila remove (",)
Ok berbalik kepada tajuk entry .. Kalau lu orang dah putus .. Orang tu lu orang sayang gila meleleh mayonis ladychoice *ok mengarut* .. Then lepas clash tu .. Ada orang lain yang hadir dalam life lu orang ..

Situation like this ..


Danny putus dengan Lisa ..

Tapi Lisa sayangkan Danny ..

And Danny tak boleh terima Lisa ..

dan takdir menemukan Lisa dengan seseorang ..


Ask me .. The answer is .. Wa takut untuk bercinta lagi .. Wa takut nak hadirkan lagi seorang kaum adam dalam hidup wa .. Yakni KINI!!


Sebab??


1 - Wa seorang manusia yang ada penyakit Paranoidity and Fobiaholic!

2 - Wa bukan seorang gadis yang mudah bertukar hati .

3 - Setiap yang pertama akan buat wa menghargai .

4 - Bila hubungan dah lebih dari 2 month .. Agak sukar untuk wa memulakannya kembali .

5 - Sukar menerima CINTA yang baru .


Nahh!! Heybarkk tak wa?? Adakah kali ni wa cakap tak serupa bikin macam selalu .. Ohh tidak tidak tidak .. Kali ni FOBIA wa kembali .. Mungkin mengambil masa bertahun andai ada yang mahu singgah masuk kedalam hatiku yang qudus.. wahhhh !!


Dan dipersilakan melayan lagu SELAMAT TINGGAL ni .. Wa sedih ok .. Bebuat gagah je ni sebab mau maintain gojes .. lagi sekali !!

Wa mungkin minat orang yang kacak-kacak .. Untuk JATUH CINTA .. ohh tidakkkkkk!! Baik wa makan .. KENYANG dan GEMOK lepas tu .. agagaga !!

Bye!


1 comment:

  1. biasalah tu clash..
    mungkin dia bkn jodoh awk..
    hadapi dgn senyuman..

    hidup single best apa.
    mcm entri ni.

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/be-proud-of-being-single.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.