June 22, 2011

Menghargai Kehidupan Dengan Cara Hidup Dalam Kehidupan .

Wah wah .. Kepanjangan wa punya title hari ni .. Bukan apa .. Semalam mood down kan? Hari ni pun sama sebenarnya .. And a passed a weeks pun memang mood wa agak kecamuk sikit .. Normally when people have try to handle their frustrated kan?? (Terabur english wa) .. Ok dulik ..

Sepanjang hari ni wa tido dan tido .. Dari pagi tadi semasa treatment .. Balik rumah .. Then letak kepala atas bantal .. Terus terlelap .. Mungkin sebab hujan dekat sini .. So agak sejuk .. Maka syok la melayan mimpi yang tak sesudah ..

Macam biasa .. Bila mood wa agak YOYO sikit .. Wa mula buat something yang boleh bikin wa release .. Semalam wa baca puisi .. Today wa surfing .. Anything yang boleh bikin diri wa yang YOYO ni sedikit tenang .. Daripada bingit tak memasal ..

Bila wa terfikir .. Sampai bila wa harus tanggisi semua ni? (Cewah ayat) .. Wa harus hidup dalam alam nyata .. Wa tak boleh terus melayan kenangan silam wa ..

Dah rasa tu datang sendiri .. Apa mau buat?

Wa duduk sesorang .. Pandang langit yang sedang berhujan .. Bikin wa terfikir memacam .. Sampai bila dan sampai bila? I have to live my life .. Walaupun sangat susah nak menanggung rasa yang tertanggung sekarang ..


Wa bersyukur kerana nafas yang Allah berikan wa hingga kini .. 
Wa mau hargai kehidupan selengkapnya wa di muka bumi ini .. InsyaAllah ..
_________________________________________

.Bye.

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.