June 07, 2011

Makhluk-makhluk yang wa ugut mama suruh beli ~

Wahhhh gitu!! Kejam lagi derhaka punya anak .. Sorry la mama .. Anak mu yang gojes kini sedang meningkat dewasa .. Maka sila fahami diriku seadanya :) .. Nasib baik mama memahami .. Ohh mamaku tercinta .. anakmu insyaAllah tidak akan hampakan mama .. Wa nak jadi seorang berjaya without CINTA .. Yuuuhuuuuuuuuuuu!! (Sesambil kunci hati + kunci campak kat laut paling dalam) .. Sesambil melayan cuaca mendung .. mendengar lelagu sayu-sayu ni .. .. Wa dengar radio yang di-DJ-kan oleh Si Awan bekas scandal tak berapa jadi je ni .. Si kacak brunei .. Lalala~

Banyak bebenda wa mintak kat mama since wa macam SINGLE ni .. ahaks .. Sebenarnya sebelum tu lagi wa dah mintak memacam tapi mama cakap wa mengada la ape .. Dah dia tengok anak dia ni stress je sepanjang masa .. Dia pun suruh wa doakan dia naik pangkat .. Kalau dia naik pangkat .. Senang la dia nak blanja anak dia yang gojes ni .. keh keh keh .. Wa memang kejam ..

Antara bebarang yang buat wa menagih sepanjang masa ......

Hair dryer 

Aku tau kau ade .. tapi aku TAK ADA!! Sebab apa nak hair-dryer?? 
Sebab rambutku .. keanggunanku .. 
Kadang-kadang dari kita manjakan orang .. 
baik manjakan makhluk-makhluk yang bersemi di badan ni .. 
AgogOoo!!

Lumix Camera 

Wa tak tahu kenapa lately wa jatuh cinta dengan brand LUMIX .. 
Warna pinkish?? Muahaha .. 
Wa memang hati pinkish sejak kumpulan JAMBU mampu buat 
wa gelak terbahak-bahak sampai terkentut ..

Nikon D3100 

Yang ni!!Yang ni!! Mama dah promise nak belikan .. 
SEBAB?? 
Dia tahu dengan menangkap gambar anak dia ni akan tenang selalu .. 
Kan wa kata wa minat fotografi .. 
So wa berusaha nak mendapatkan ini DSLR .. tak kire .. bluwerkkss!!

Kucing (Persian) 

 Wa memang penggila kucing .. Wa pernah ada lebih kurang 20 ekor kucing sebelum apak wa mencampak kucing2 ku di jalanan .. 
SEBAB?? 
Faktor kesihatan wa yang tak mampu nak menjaga "anak-anak" wa tu .. 
Tapi apapun .. Wa tetap mengumpul duit .. 
Nak beli sekor jadi wa punya kekasih .. 
Kekasih asal dah lari .. 
Wa terpaksa cari mereka dan mereka yang ber-ekor pulak .. 
muahahaahaa!!

Ben Barnes 

Wahh !! Ini dah melampau tahap merogol tapir didalam hutan .. 
Banyak duit nak BELI si beng bengis ..??
Impian wa sungguh tegar sekarang ini .. 
Ben Barnes .. Wa tak dapat kawen dengan lu bebetul .. 
Dalam mimpi pun wa rela .. asalkan lu pelop wa dalam mimpi tu .. 
Ohh kerana diriku begitu GOJES ..

Mama .. Otak anakmu terputus wayar .. Mahapkan anakmu yang telah memintak bebarang dengan agak keterlaluan .. Yang penting I sungguh LOVE YOU mama!! muah muah muah!!


Sekian .. BYE!!

4 comments:

  1. teringin nak DSLR tu dik ;)
    bila la nak dapat hukhukhuk

    ReplyDelete
  2. teringin nak DSLR tu dik ;)
    bila la nak dapat hukhukhuk

    ReplyDelete
  3. adessss...wa nak mintak mama wa hair dryer tapi wa takde rambot...aiyark!!

    rajen bace?singgah sini...
    cara nak cepat kawen
    cikgu kurang ajar?
    lelaki sebenarnya tak suke payudara besar

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.