Kau ni kan ..!

Masa untuk provoke adik wa sendiri .. Wa tak puas hati sama Adib! Balik-balik je terus-terusan dia conquer wa punya BabyCarl (Canon) .. The best part is .. Dia yang over eksaited .. Semalam abah yang eksaited .. wow wow wow .. Ni memang tahap memasing jakun tak pernah pegang camera bebesar ..

Tapi wa tak kisah pun .. Wa mana tau setting semua .. Wa tau snap picta je .. Nak belajar setting .. Wa macam pepening .. So wa passing je la kat adik wa .. habis bola besbol pun jadi model dia .. Termasuk toys .. Si Patrick ..

Model wa pulak?? Si Alia .. Tak habis-habis la dia pose .. Mata terbeliak la .. Jari asyik dok peace peace peace .. haih dik .. lu buat wa ingat someone ok !! Tapi Lia tak pandai memodelkan diri sebab dia very the malu punya manusia .. Snap muka sendiri dia tak malu .. Tapi bila orang nak snap gambar dia .. mula ah senyum sesenget ..

Macam ni!Macam ni! Senyum tersenget sana sini .. 
Macam wa kalau pose .. agaga ..

Haizz .. Adikku yang gelap .. Amik la gegambar tu sepuas hatimu .. Kakakmu very the blurry tonight .. Makan ubat ikut dose sendiri .. HEBAKkk kan??

Kau ni kan ..! Kau ni kan ..! Reviewed by Tunsha Ayunie on June 09, 2011 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.