June 08, 2011

Help Me!!! Sila cadangkan tempat makan paling mabeles.. Boleh?

Yawww .. Semangat berkobar-kobar je sambil menaip ni .. Duii .. Wa macam lost idea ok .. Tetibe macam hilang ingatan setiap kali mau update ini blog yang hudus walaupun tuan punya blog sungguh gojes .. terlalu gojes .. sangat gojes .. Wahh !! kemain melambung pujian untuk diriku .. wahkahkah ..
Gambar yang wa tak tahu apa kene mengene dengan ini entry ..

Lu orang boleh suggest tetempat yang best untuk makan?? Wa takde partner .. Tapi wa nak buat list sesambil carik partner .. Rasa macam mau booking Jack Sparrow suruh teman wa makan .. erhh !! Help help help !! Kasik tau cepat .. mana tempat makan baik punye?? Yang murah dan sedap dan lazat .. dan dan dan .. Fiuhhh!!

Ok .. wa macam mengantuk .. Ke katil dulu .. Sila suggest thru comment box ok .. Appreciate sangat ..

BYE!!

4 comments:

  1. mkn kt mulot paling best..hehe:-*

    ReplyDelete
  2. nape tak makan gune hidung je hehee

    ReplyDelete
  3. @Mr.PinGu woiitt !! Wa nak tempat makan yang best la derr .. Bukan makan gune ape .. cishhhh!! Sampai hati kalian buli diriku yang gojes ..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.