June 16, 2011

Gerhana Bulan - Sangat Cantik Ciptaan Allah SWT .

Well .. malam tadi wa sanggup tak tido semata-mata nak tunggu Gerhana Bulan .. Tapi hampa .. sebab wa terlalu high dengan ubat .. Wa tertido tak sedarkan diri ..

Tersangat hampa bila harus tunggu 11 tahun lagi untuk melihat the next Gerhana Bulan .. (Itupun kalau dunia masih berdiri megah .. dan nyawa masih bertaut didalam jasad) ..




Subhanallah .. Indahnya ciptaan Allah taala ..
(Tersangat sedih tak dapat tengok yang real punya)

5 comments:

  1. sama lah kita. sadis sungguh terlepas peluang nak tengok. lama lagi baru muncul balik gerhana bulan ni. entah sempat ke tidak, entah wujud lagi ke tidak time tu. huhu..

    ReplyDelete
  2. @ASaDa RyutaRo Tau xpe .. tak tau wujud tak time tu .. entah2 memasing dah kumpul kat padang masyar .. mmg sadis gile x dapat tgk :(

    ReplyDelete
  3. nape lu tak kejut wa....huhuhu....semua ciptaan tuhan itu indah,cume mata dan akal kite yang malas nak fikir.termasok aku

    ReplyDelete
  4. @budakkampung39 Macam mana nak kejut la gile .. wa pun tertido tak hingat dunia .. waaaaaaaa!! :((

    ReplyDelete
  5. CB pon x tgk jugak..sedang lena diulit mimpi..huhuhu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.