Diriku Diganggu Bangladesh . - DARI JARI NOVELLA

June 17, 2011

Diriku Diganggu Bangladesh .

Tadi kan kan kan .. Wa baru je habis treatment .. Lepas tu .. Wa keluar la dari Unit Dialisis tu .. Wa jalan slow-slow sambil meratap nasib diri yang sungguh menggojeskan .. Haha .. Tak la .. Wa masih berangan seseorang memimpin tangan wa lepas balik treatment .. Jealous tengak apek tua tu .. Walaupun dah bongkok .. Dia rilex je jaga bini dia .. Haih .. Bila la boleh dapat orang macam tu .. (Urut-urut dagu) .. hurm dan hurm dan hurmmmmmm lagi !

SAMBUNG cerita!! So lepas keluar dari bilik pembedahan treatment tersebut .. Wa jalan slow millow punya .. Sekali ada la mamat tegur wa .. Dengan rasa nak meloncat wa pandang .. (Dengan harapan si kekasih pujaan hati nak bikin surprise *dasar tak sedar diri dah jandesss*) Tapi hampa .. Entah mamat bangla mana tetegur wa .. Dia nak masuk toilet .. Tapi sempat say hi-hi-hi pulak .. So wa buat tak tahu .. Wa teruskan jalan lenggang lenggok Mak Limah Balik Kampung ..

Tengah wa jejalan tu .. Dah nak dekat sampat pintu entrance .. Wa tersedar Bangla tu ikut wa!! Tanya nama .. Tinggal mana .. Umur berapa .. Kawin belum .. Caittt!! Who are you want to ask me the 'setupik kuestien'??

Dengan rimasnya .. Wa terus masuk dalam kedai .. And wa terpinga-pinga lepas tu ..

Bangla tadi?? LESAP!!

Dia berperut boolat jugak .. eh salah ! 
Bentuk bujur .. Wa sempat tengok perut je .. wagaga !!

Moral of the story - Sesungguhnya saya budak yang cantik :)

Setupik kuestien - Stupid Question

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.