June 16, 2011

Dia cakap kan kan kan ..

Dah dah .. Tak ada apa-apapun ..

Wa just nak quick hapdet sambil berbelog walking ..

Mood ZERO today akibat mabok ubat (morphine yang tinggi) dan terlampau .. Terlalu STONE macam amik the real dadah pulak .. Sesambil berbelog walking tu .. Wa dengan senang hati nak meng-organize-kan balik blog wa yang TERLALU simple ni .. nak touch-up kasi GOJES .. mana tau nanti Johny Depp terbukak blog wa .. Terus ajak kawin lari .. fiuhh fiuhh fiuhh!!!

Mata anda yang buat saya TERTAWA TERTAWAN .. wahkaka!

Heh!! Nak recognize blog wa bukan la dalam masa terdekat ni .. Kepala terhuyung kekiri dan kekanan dah .. Tangan asyik cramps .. (Menangis sebab tak tahan..) AUNI!! Cepatlah sembuh !!

PuppAi!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.