Bukan Nikon D3100 .. Tapi ........

Warghhhh !! Berapa kali postpone nak hapdet akibat telefon yang acapkali berdering-dering .. Caitt!! Kau rasa kau famous ke pe auni?? Ok tukar cerita ..

Wa berborak dengan cish and adeq wa .. Quite busy dengan handphone je tonight .. Ouh ye .. Wa dah tido pukul 9.00pm tadi .. Tapi terjaga akibat ternampak muka seorang insan .. dan muka beliau membuat diriku kelaparan .. so and so .. wa pun turun dapur .. goreng naget yang ade .. dan mengunyah dengan penuh kenikmatan ..

Cuaca pun gilosss panas .. So ape lagi .. dah pepanas masuk dapur .. Berpoloh la kau .. Wa duduk depan stand fan .. level 3 (Paling kuat la ni) .. Dah rasa diri banyak dosa sebab kepanasan melampau .. Maka wa naik atas untuk membasahkan badan walaupun jam sudah menunjukkan pukul 10 lebih .. Abglong dah bising wa asyik mandi malam .. Hishh .. wa panas ok!

Dah wa bebilas badan .. tetibe abah ketuk pintu wa kekuat .. Hangin ah badan .. Terkejut mak nyah .. Rupa-rupanya mama abah mahu kasi surprise sama wa .. Tak pepenah wa dapat surprise wa jejerit .. tapi tapi tapi .. Tadi wa menjerit sampai adik wa bangun .. uppss!! Sorry .. Akakmu terkejut tahap orang mau masuk meminang ..

Wa nampak ada plastik agak besar .. Ada kotak dalam tu .. Memula wa tak perasan .. Sekali keep double view .. Makkkkkkkkkkkk!! Wa dah melompat-lompat .. caitt !! Terus pergi kat mama kasik kiss banyak-banyak ..
Ini ini ini !! Yeah .. 
Ia bukan Nikon .. Hanya Canon 1100d .. 
Tapi tak dulik .. At least ada DSLR dalam tangan sekarang !! 
UuiiiYEAHhhhh!!

Dah .. Kali ni bebetul nak tido .. walaupun lapar epel pai .. Haih kekasih .. menjelmalah kau membawa epel pai didepan rumah .. muah!!

Tido lebih baik dari memikir .. Huh!! I love to sleep .. end!
_1.52am_ zzZzzZzzzzzzz~~~
Bukan Nikon D3100 .. Tapi ........ Bukan Nikon D3100 .. Tapi ........ Reviewed by Tunsha Ayunie on June 09, 2011 Rating: 5

3 comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.