BOTAK !! Meh I lap-lap YOU !!

Fiushhh fiushhhh!! Wa baru lepas melayan cerita Juvana kat TV3 tadi .. Wa terminat cerita ni since tengok watak Botak .. Wahkahkah .. Ye ok!! Botak tu kan macam very the machoman .. eceh KONON .. So suke je la wa tengok dia ..

Sebab apa wa suke gilosss tengok watak botak??

1 - Muka dia memang stock gengster punye .
2 - Sebab dia macho .
3 - Sebab wa suke tengok dia pukul memukul .

Enuff?? Duiii .. Lambat publish ah .. wa saja mahu keep hapdet je ni sebelum teruskan menjiwangsss!!

Lu tahu tak lu memang macho huh botak@naim .. 
Wahh naim .. nama pun dah kacak .. 
Jom kawen!! lalala~

BYE!!
BOTAK !! Meh I lap-lap YOU !! BOTAK !! Meh I lap-lap YOU !! Reviewed by Tunsha Ayunie on June 06, 2011 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.