June 15, 2011

Alhamdulillah .. Wa masih bernafas .. :)

Alhamdulillah wa sedikit sihat harini .. Walaupun kepala masih TER-bangang akibat ubat apa entah yang nurse bagi tadi ..
Dari semalam wa memang tak sihat .. Kerapkali pengsan .. Till pagi tadi .. Sampai wa dengar suara Mama yang agak risaukan wa sampai nak dukung wa .. Baru wa tersedar .. Mama hampir menangis .. Entah apa kes lemah sangat sangat dan sangat badan ni .. Bukan wa bikin kerja berat pun ..

Masa treatment .. Mula-mula wa rasa agak ok .. Tapi tiba-tiba dunia wa gelap sangat .. Yang wa sedar .. Wa bagitau staff nurse yang wa pening .. Dalam keadaan mamai .. Wa rasa diorang cucuk jari wa dengan jarum .. Amik 2-3 titik darah wa .. And wa perasan diorang masukkan ubat dalam darah wa .. After that wa dah tak sedar apa-apa ..

Kaki wa pulak agak berat nak memijak tanah .. Wa pepura gagah lagi berjalan .. Rasa nak jatuh tapi mulut masih gagah cakap " Wa kuat seh! " .. Syukur wa boleh bertahan ..

Cuma wa lega Si Mizi and group tak tanya dah pasal personal life wa :)

Semoga makin sembuh Auni .. U are strong la Girl!!

2 comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.