June 20, 2011

10 Things I Hate~

Yang ni memang tersangat benci tahap tapir beranak kembar siam .. Fiuhh !! (Ada kena mengena?)

# Wa benci lipas .. Cicak .. Bebenda@Binatang so the kenyal-kenyal .. And now wa sangat bencikan nyamuk sebab asyik luvbite wa !

# Wa benci kalau makan nasik goreng .. Ada mix-vege .. Putus selera makan wa ..

# Wa benci bila wa jujur .. Orang cakap wa penipu .. Bila wa menipu .. Dorang percaya pulak .. ish ish ..

# Wa benci bila wa tengah makan .. Tetibe perut wa sakit .. Sakit je takpe .. Kalau tahap rasa dah nak membuang tu .. Potong mood wa nak makan ..

# Wa benci bila wa emosi .. Sebab tak ada benda lain yang wa akan ingat melainkan ex incik kekasih .. Sebab wa benci? Wa mudah menangis selepas itu ..

# Wa benci adik-adik wa yang suka kotorkan toilet yang pepenat wa bersihkan ..

# Wa benci bila wa dah kemas rumah .. Ada la yang seselit sampah kat celah-celah kerusi semua ..

# Wa benci dipaksa dan ditindas !! Tapi kalau PAKSA wa MAKAN .. Wa sanggup .. Nak belanja mana? Secret Recipe meh ..

# Wa benci orang sibuk pasal personal life wa .. Atau tanya wa soalan yang sangat membangangkan jiwa wa .. "Auni.. bila kau mau kawin?" Erhhh!! Seteressssss tau tak???

# Wa benci bila wa duduk sesorang .. Banyak idea wa nak menulis .. Tapi bila depan PC wa totally BLANK .. Serius wa macam nak cabut kepala campak dalam lombong !!

And the last one ..


. Bye .



No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.