Wahai PC .. Setelah banyak kali kau di-rugul ..

Kesian PC wa dah hilang kesucian setelah wa menghilangkan kesucian beliau .. Caitt!! Dah banyak kali masuk virus .. Tak insaf-insaf .. Masih je buat hal .. PC .. Lu je la semangat wa untuk terus menaip sekarang ni .. So tolong jangan rosak-rosak lagi .. Wa dah tak sanggup merugul kesucian lu ..

Bukan apa .. Kerap sangat 'merugul' sampai tahap PC ni makin slow akibat terlalu fobia dengan wa .. Tak ke macam kesian?? Ingat wa kejam ke nak rugul hari-hari .. wa penat ok!!

Kalau masih slow mellow jugak .. terpaksa la anda kucampak jauh dari sudut qalbuku .. Maaflah PC .. wa start nak bekerja ni .. Internet kena laju .. program kena laju .. Ni asyik dok stuck and stuck .. Wa naik tensen tau .. Hishh!!


Hanya auni - Rugul yang wa maksudkan adalam format T___T .. karang ada yang kata wa kurang pendidikan moral plak .. wahkahkah .. Rugul PC?? Very the tak ada kerja la gitu!!

Okeh!! BaBYE!!
Wahai PC .. Setelah banyak kali kau di-rugul .. Wahai PC .. Setelah banyak kali kau di-rugul .. Reviewed by Tunsha Ayunie on May 26, 2011 Rating: 5

No comments

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.