May 25, 2011

No Title .. Boleh??

Err .. Sesaja nak menaip just because quiet boringgggss here!! Menggunakan my adik punya lappy untuk menaip .. Kerinduan tiba-tiba menjengah .. ahh .. Very the ayat sastera .. Today .. Adik-adik wa pergi melayan mubie .. Wa nak follow tapi wa macam ... Erhh .. Wa tak boleh keluar dengan sesiapa .. Bukan pasal izin atau tidak .. Tapi the things that .. wa dah terbiasa keluar denga Mr.Tubby .. Macam janggal seh kalau keluar dengan anyone else .. Even dengan hadik-hadik wa .. susah dow .. So better duduk rumah gemokkan badan walau makin kurus .. err .. Boleh??

Lepas tu tadi abah shooting under arahan Opie Zami .. Jadi pelakon extra je pun .. Driver taxi je .. ahaks!! Siap offer diri jadi pelakon extra .. Bukan abah offer diri abah je .. dengan anak dia ni . .dia pegi offer .. Wa tak minat blakon abah ehh ..

By the way .. rambut wa dah kembali afro!! Dah tak comel macam semalam walaupun makteh panggil wa .. "MY BEAUTIFUL GIRL" .. Entah kenapa semalam semua puji wa .. Adakah wa nampak terlalu depressed sampai dipuji begitu .. haikkkss!! Entah!!Entah!! alhamdulillah .. Sesungguhnya kecantikan itu juga milik Allah taala ..

....... Macam mana nak disiplinkan diri??Any idea untuk pendirian tetap??Tulun!!Tulun!! Wa nak jadi someone ni .. err .. Penulis novel?? Can?? Itulah cita-cita asal dari zaman sekolah sebelum impian mau jadi photographer .. Agak-agak wa boleh ke jadi penulis?? Urhh banyak tanya!! 

Hanya auni - Dari duduk rumah tak buat apa-apa .. baik buat something yang datangkan hasil .. kan kan kan?.. Wa nak kumpul duit bebanyak .. lepas tu .. KAWIN!! urppss!!

2 comments:

  1. nanti gi tgk mubie dgn mr.tubby
    by the way..
    nama anda sama mcm nama anak murid sy..

    =)
    comel

    ReplyDelete
  2. @NuR si CiKGu RiBeNa Hehe akak :) .. Mesti comel memurid akak tu .. InsyaAllah one day harus tengok mubie dengan mr.tubby tu ^^

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.