May 27, 2011

Menaip entry about personal LIFE .. Orang tak famous macam wa .. Ada orang mau baca tak??

Tudia .. manjang tajuk entry .. Wa harini kemalasan nak hapdet blog sebab badan penat .. Nafas asyik tercungap .. Nak bagitau doctor .. wa malas .. Nanti kena warded lagi .. Lepas tu tak ada tindakan .. Choii!! Wa taknak mati kekerasan kat hospital .. Kalau ajal wa dah sampai .. Wa nak mati kat rumah .. Rumah ok RUMAH!!
Cait .. wa bukan nak cerita pasal mati .. Wa just nak mengomong kosong je sekarang .. Ahaaa!! Wa bukanlah seorang blogger famous .. Bukan juga seorang yang dikenali .. Wa neh just blogger bawahan yang saja mengisi masa lapang dengan berblogging sebab LIFE wa agak ZERO without NOTHING .. faham?? Tak faham pun sila la bebuat faham okeh!!

By the way .. Terima kasih untuk sesiapa yang merajinkan diri stalker wa punya entry sambil mendoakan wa bahagia dengan tutttttttttttttt!!!

Wa tau .. memang tak akan ramai yang baca cerita ceritun wa neh .. err .. wa pedulik?? Sumpah tidak .. Bagi wa .. jari wa menaip untuk melepaskan apa wa rasa .. Wa jarang bercerita dengan orang .. Wa jugak banyak menyendiri .. so blogging ni jalan mudah untuk wa bercerita ..

And that is the point WHY mama suruh wa jadi novelist .. Sebab dari kecik wa dah minat menulis cerita .. Cuma komplot dalam cerita rekaan wa tu tak la semenarik novel yang dibeli kat MPH ..

Sedari awal wa memang minat menulis dan menangkap gambar .. Tapi pergerakan wa agak terbatas membuatkan diri sedikit tekanan .. Plus wa seorang pencemburu tegar dimana ada sedikit hasad dengki dalam diri .. (Dengki dengan kejayaan orang lain) ..

So wa nak improved .. Enuff la dengan mengikut hati kepala sendiri ..

Thanks all yang sudi follow and follow segala macam cerita mengarut wa di dalam blog ini .. I will improved myself .. Doa-doakan lah ye :)

Nota lengan - Dah lama tak membaca .. Nak shopping novel lepas ni ..

4 comments:

  1. alaa janji kita hppy dgn apa yg kita tulis. org bce ke x?? xkesahlah kn.. tp kalo ada org respon mst hpy kn? siapalah kita kn?? blogger bawahan haha!!

    ReplyDelete
  2. tulis je ape kita nak tulis..janji kita tak menyinggung perasaan sape2..kan..hehe

    ReplyDelete
  3. @erinn kechiik Kalau ada respon lagi meronta la kita menaip .. haha .. Blogging ni kan dah macam keperluan semasa :)

    ReplyDelete
  4. @waalllaa! Tapi kekadang dalam tidak begitu sedar .. kita masih menyinggung perasaan orang lain .. Haha .. Susah jadi public fogure ni .. eceh!! Konon!!

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.