May 24, 2011

Kerana stress terlampau .. Rambutku jadi pendek ..

Ahakss!! Comel tak??Comel tak?? Rambut wa yang dah melebihi bahu now kembali pendek sampai ke telinga .. ala-ala boycut gitu .. Haa~ actually mama amik cuti sebab anak dia ni terlalu depressed .. eh perasan ..! Tak tak tak .. Mama cuti sebab dia migrain .. Lepas tu wa dengan alasan .. "Mama!!orang stress!!" .. Maka mama pun ajak la wa pergi saloon ..

Dekat saloon .. kan kan kan .. Mama suruh la Uncle tu potong segala rambut-rambut wa yang bercolour tu .. Sekalik kan kan kan .. Rambut wa macam pendek giloss .. Huduh je .. Tapi dulik ape .. memang niat mahu buang semua colour kat rambut .. So dah cecantas rambut yang ade kaler-kaler tu .. taraaaaaaaaaaaa!! My hair very the buruk .. Tapi mama cakap comel ..Dah uncle tu pun cakap comel .. agaga .. maka the conclusion is .. wa memang comel!!Tak tak .. gojes je ..


Kan dah kata wa gojes .. kan kan kan?? Ehh!! macam ni la rambut wa .. dah sudah .. wa nak pergi sumwhere ..  Bye~

2 comments:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.