Kerana senyum itu ubat-ubatan~

First .. thanks follower yang follow wa atas sebab suka baca penulisan wa .. (Bukan kerana mintak follow balik) .. Wa tahu .. wa bukan heybarkk sangat .. Apa guna follow kalau tak baca kan?? Terserah diri memasing .. Nak remove wa?? Silakan .. Saat kini yakni wa dah tak kisah ..

Puas tunggu masa untuk updated apa-apa yang boleh diupdatekan .. Tapi macam lost idea .. Mungkin otak penat sebab terlalu focus pada buku penulisan wa kini ..


Baru bikin PROLOG wa punya kepala dah sesengal badak .. *Huh kesian badak* .. Belum masuk dalam jalan cerita .. Tapi tak apa .. wa sedang memerah keringat .. tak ada lah rasa diri ni useless terus ..

Nenanti wa rasa nak berjiwangsss .. Wa hapdet lagi ok ..

BaBye!!!

No comments:

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)