May 21, 2011

Kali terakhir ku lihat WAJAHMU ..

Mood sebelum tido semule .. sebab wa x faham kenapa ubat budak kecik boleh effect sebegini teruk ke atas diriku .. Kalau incik kekasih amik ubat selsema memang sepanjang masa dia tido .. kali ni my turn .. and guess what .. Semalam hidung wa berdarah .. shhhhh!! Tak bagitau mama .. agaga ..

Dah .. Wa nak dengar ini lagu sambil menangis (tipu lah!) and tido lepas tu .. Bye!


Dalam dakapan senja
Kurenungi sinar matamu
Berat rasa melepaskan
Dikau pergi

Dingin hembusan bayu
Lemah longlai langkah kakimu
Lambaianmu kian jauh
Dari mata

Malangnya...
Bencana menimpa
Kau telah pergi untuk selamanya
Tak kembali

Pada saat terakhir
Kumelihat paras wajahmu
Kau bisikkan hanya sayang
Kepadaku...
---------------------------------------------------------------

Only Auni - Lagu ni pasal pergi tak kembali kan kan kan?? Kenape wa layan lagu ni?? Arhh entah!! Nitez!! Semoga my future sentiasa mendapat perlindungan dari-Nya .. amin~

1 comment:

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.