May 31, 2011

IF YOU LEAVE me NOW!!

Yeahh!! Lagu rare untuk bebudak macam wa .. Wahh!! Budak ke wa?? Ehh .. Ada pulak wa kisah wa budak ke janda ke ape?? Muahkahkahkah ..

Tetibe wa layan lagu Chicago ni .. Macam biasa .. Lagu oldschool buat wa rasa macam nak ball room dance .. Tapi .. Wa dengan incik kekasih memang tak la sesuai nak dance gitu .. Sebab?Sebab?Sebab? .. Wa pendek .. Dia tinggi .. Kalau dating orang pepandang .. err .. Salah wa ke .. kalau wa kecik .. comel .. dan GOJES??!

Wa cakap sama lu .. Lagu ni memang best .. Sebab wa boleh tertido dengan lena dengar lagu ni sambil sesenyum and bayangkan diri ada kat London ke Sweden ke .. Best tak?Best tak? fiuhh fiuhh fiuhhh!!


Lagu sememangnya waktu ..
Mama dengan abah belum bertemu tok kadi lagi ..
Dan sememangnya wa tak keluar dari rahim lagi ..
__________________________________________________

If you leave me now,
You'll take away the biggest part of me.
Ooh.... no baby please don't go.

And if you leave me now,
You'll take away the very heart of me.
Ooh.... no baby please don't go.

A love like ours is love,
That's hard to find
How could we let it slip away.

We've come too far to leave
it all behind
How could we end it all this way.

When tomorrow comes
then will both regret
the things we said to-day

Ooh BOY I've got to have you by my side.
Ooh no baby please don't go.
Sweet mama just got to have your love inside me.
______________________________________________________

Ok dah dah dah!! Wa macam nak berangan kejap ..
Ada masa wa keep hapdet again and again ..

BaBye!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.