Duduk dediam .. Gila pemilihan nama BABY~

Mood agak kegilaan sket hari ni .. Dengan tak boleh nafas + demam + rasa tak senang duduk + dada sakit + jantung berdegup laju + rasa mau muntah + pening kepala amat sangat = ALHAMDULILLAH!

Tak kisah lah .. bile ingat seseorang yang kite sayang .. automatiklah diri ini menjadi kuat .. Fight everything for LOVE .. boleh?? Allah lebih tahu .. niat wa ke arah hubungan yang diredhai sekarang .. no matter what .. I fight for it .. Tak pernah sungguh wa rasa sebegini CINTA .. aduhai ..

Sedang duduk sesaje tak buat ape-ape .. jari mula lah gatal nak men-google itu dan ini .. Ape yang wa google-kan?? Nah!! My baby's name!! Auni preggy!! Whatttttttt?? Preggy?? Ok gilak!! Disebabkan otak agak lembs sangat hari ni .. bertemankan dada yang terlalu sakit .. wa dengan sengal ubi (panggilan incik kekasih pada wa) surfing and surfing nama baby .. Excited sungguh bila tengok cuzen wa dah preggy .. nampak pulak baby dia tendang sampai perut cuzen wa gegerak .. menitis kejap airmata .. Naluri keibuan tinggi pulak walaupun wa sejenis childish .. sobbsobb T__T ..

Antara nama-nama yang bermain di otak wa yang qudus ni ..

♥Que Rayyan Darwish♥
♥Que Iskandar Muayyad♥

♥Que Balqis Qaisara♥
♥Que Adelia Sofia♥

 ♫ Sila JANGAN culik nama my future baby .. eceh! ♪♫

Haha .. Entah excited semacam .. Andailah wa mampu memberi zuriat nanti .. aduh .. adakah ini termasuk dalam kategori .. GATAL NAK KAWIN?? .. tak tak!! bukan itu .. just kenapa bila wa tengok orang dukung baby .. wa rasa sebak sangat-sangat ..

Hasil belas ihsan atok gOOgle ..
Muka jawe berangan nak anak mat salleh ..

Nota hari - Kadang-kadang berangan IF muka 'bakal' baby nanti macam mana la 
bila dah mix incik kekasih dengan diriku yang gojes .. tinggs!!

Bye~
Duduk dediam .. Gila pemilihan nama BABY~ Duduk dediam .. Gila pemilihan nama BABY~ Reviewed by Tunsha Ayunie on May 15, 2011 Rating: 5

1 comment

  1. nak dapat baby senang..tunggu casper datang yer...cisssss

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.