May 21, 2011

Bila saya tak mampu BERDIRI ..

Morning .. Mata masih mengantuk akibat ubat semalam .. Kepala sedikit pening .. Ikut hati kemalasan mau solat Subuh .. Tapi melawan jugak rasa tu .. Plus mama dah membising pagi-pagi sebab anak perempuan dia ni kejut berkali-kali tak bangun .. KEJUT??! Ok .. Wa rindu jadi alarm si kekasih .. Sekian ..

Semalam pergi Tesco .. Tiba-tiba jugak teringat incik kekasih .. Last ke tesco dengan incik kekasih around Disember 2010 @ January 2011 something .. Ape yang buat wa teringat is .. Bila wa dah tak mampu berjalan ..

Berjalan sendiri dengan berjalan dengan memimpin tangan itu lain .. Memimpin tangan incik kekasih .. wa rasa kuat walaupun lemah .. tapi semalam .. wa rasa nak pengsan .. hampir diserang heart attack balik .. Mana-mana wa pergi .. dibayangi wajah incik kekasih .. grrrr!! Sampai bile entah wa tak tahu ..

Wa cuba berdiri sendiri .. Tapi terjatuh jugak .. TERJATUH?? Ingat incik kekasih punya statement .. "Terjatuh memang sakit .. kadang luka .. learn to stand after u fall" ..Definitely!! Dia la semangat bila wa down ..

Dah! Nak sambung tido lagi .. struggle sesaja nak keep hapdet .. Lately asyik mimpi peluk incik kekasih je .. Rindu sangat kot?Boleh?
Bye =)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.