May 27, 2011

Angan-angan yang perasan ..

Salam Jumaat semua .. Hiks!! Actually rancangan asal nak buat entry lain .. Tapi tetiba macam tinggss!! Meletup idea lain yang merapu durja .. ececey ..

Perempuan mana yang tak pernah berangan nak jadi isteri kepada seorang suami yang sah .. kan kan kan??

Wa sedikit bahagia sebab wa dah lepas daripada kursus kahwin .. kahwin bebetul je tak mampu lagi .. Mama cakap kalau nak kahwin .. komitmen kena la tinggi .. ye la .. kalau dah kahwin tu .. Kita dah bersatu dengan keluarga lagi sebelah pihak ..

Kalau manusia yang pendiam macam wa .. Agak susah la nak communate dengan orang lain .. tapi harus jugak belajar untuk mix around together2 .. Sampai bila wa nak bersendirian je kan?? Lama2 bodoh sendiri ..


Sebenarnye lu orang faham ke apa wa explain ni?? Haikhhss!!

Wa selalu berangan dan berangan .. Andai wa jadi seorang isteri .. ececey .. Walaupun wa muda .. angan-angan ni wa pasang sebab naluri keibuan yang sangat tinggi ..

Wa .. Teringin nak masak untuk suami wa .. Wa .. Teringin nak basuh baju dia .. jaga dia .. Kandungkan anak dari benih dia .. wah .. angan-angan setinggi KLCC ..

Tapi ape2pun .. Biarlah wa ada satu kerjaya .. tak ada la orang memandang wa hina .. Kan??

Ok .. nak tido .. baBye!!

2 comments:

  1. huhuhu wahhhh baguslah...semoge kamu dapat menjadi isteri yang baek...kamu pendiam???erkkkk macam super duper tipu je hahahaha...

    reply komen kamu:
    1. jangan jeles dengan tembikai diorang.tu semue palsu.sekian :-P
    2. wa suke lu komen kat blog wa sebab lu komen tak kait dengan entry hahahahaha

    akhir sekali,
    sayang lu hahaha...doa wa,semoge jadi istery yang baek untok hubby kamu

    ReplyDelete
  2. @budakkampung39 Amin~~ hiks!! Moga-moga lerr pakcik .. doakan cucumu ini bahagia hingga akhir nadi ..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.