Tahu tak pasal simbol misteri?

Dah banyak blogger buat cerita pasal ni .. Wa sebenarnya tak tahu menahu apapun .. One day wa blogging .. walking sana-sini .. dengan harapan ada cerita menarik .. so TERJUMPA-lah satu entry yang agak-agak menarik .. dan agak scary sungguh! Sebab dah ramai perkatakan benda tu sampai ada yang migrain sebab konpius benda apa diorang nampak tu .. neeee nooo neee nooo .. hepp!!hepp!! sampai mata wa neh pun terbayang-bayang simbol tu .. makkkkkkkkkkk tolongggggggggg .. sumpah saya keCUAKkan sesangat T___T ..

Simbol pelik tu seperti diatas .. simbol apa ye ni? .. tadi wa layan TV3 .. setiapkali iklan .. dia akan tunjuk video macam kat bawah ni haa ..


Wa pelik .. kenapa simbol ni boleh ada kat traffic light?atas KLCC?atas sawah padi? huh!! Menggigil kejap .. takut takut takut!! makcikkkkkkkk tulunnnnnnn!!

Korang rasa apakah benda menatang ni?? Abg Nara kata ada alien nak datang..(sah-sah dalam al-quran kata tak ada makhluk lain selain dalam perut bumi ni) haizz ape sebenarnye .. dupdap jantung wa macam ni :(

Thx sebab membuntangkan mata sambil membaca :(

1 comment:

  1. Dikatakan 2012 merupakan titik perubahan pemerintahan dan cara hidup semua manusia..... Tapi tak pasti sebab bencana...atau perang...atau benda lain...

    ReplyDelete

Thank you for comment. Do visit me in my next post, ya? :)