Santai Ben Ashaari - Kenapa Aku Seorang Blogger?

Segmen segmen segmen BamBen!! Dah lama kan wa tak join any segmen akibat ada sedikit masalah perasaan gundah ikan gelama gelana .. BamBen nak tahu kenape blogger-blogger ni nak jadi seorang blogger ..

Hasil penculikan atas kebenaran BamBen

Kenapa wa seorang blogger?
Actually .. asal wa blogging atas sebab ingin mencuba .. Pernah arwah sahabat wa kata .. "auni,kalau lu bosan,lu tulis la blog" ... ada pulak sahabat lain yang kata .. "kalau lu stress and lonely .. lu luahkan semua dalam blog .." .. so dengan suggestion dari sahabat sekeliling .. wa pun pegang la sejenis title,BLOGGER ..

Niat ingin mencurah segala macam rasa .. tanpa sedar wa ada silent readers tersendiri .. termasuk incik kesayanganku - iaitu .. incik kekasih ^^ dah berlambak link blog wa buat tapi tak ada satu pun yang kekal .. yang terbaru ni insyaAllah wa akan simpan sampai mati .. Blog kali ini wa akan senantiasa berkongsi suka duka wa bersama si kekasih dan kehidupan wa sebagai pesakit dan pencinta si incik kekasih ..

Wa jadi seorang blogger bukanlah untuk jadi terkenal .. wa jadi seorang blogger sebab wa minat penulisan dari hati naluri sendiri .. dan wa suka orang baca apa wa taip .. bukan untuk menunjuk-nunjuk tapi wa hanya ingin berkongsi segala perjalanan hidup wa yang penuh dugaan ini ..

Last .. Thanks to all yang sentiasa membaca segala entry wa .. Terima kasih kepada mama dan incik kekasih yang sentiasa menyokong wa dalam hobi untuk mem-blogging ni ..

Santai Ben Ashaari - Kenapa Aku Seorang Blogger? Santai Ben Ashaari - Kenapa Aku Seorang Blogger? Reviewed by Tunsha Ayunie on April 28, 2011 Rating: 5

10 comments

  1. datang dari blog abg Ben... :)
    kalau sudi singgah la balik...
    follow lebih baik...he3...

    JOM TERJAH SINI

    ReplyDelete
  2. Dtg dari blog bro ben,..singgah lah my site,..XD

    ReplyDelete
  3. hoyeahhh. datang lawt dari segmen abang ben
    good luck and mai la ke blog. jadi followed pon baik. kene rajin2 tao :)

    ReplyDelete
  4. terjah sini..sje nak tau knp awk jd seorang blogger..huhu..
    Ade masa terjah la balik..

    http://zonesaye.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html

    p/s:teruskan usha..=)

    ReplyDelete
  5. gua taktau nape gua jadi blogger...

    ReplyDelete
  6. semoga terus maju jaya dlm dunia blog ni..
    intai2lah sy..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen. Setiap komen dari pembaca adalah hak milik pembaca. Penulis tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang komen berunsur provokasi atau kata-kata kesat.